Daniel Onoriu castiga prima etapa a CNVC

Daniel Onoriu castiga prima etapa a CNVC
Campionatul National de Viteza in Coasta a debutat astazi in imprejurimile Brasovului. 42 de piloti s-au prezentat la startul primei etape, pe traseul ce leaga orasul Rasnov de Poiana Brasov.
Distribuie pe Facebook

Cel mai rapid pe cei 4.2 km a fost pilotul bucurestean Daniel Onoriu. Ono a inceput in forta inca din mansa de antrenamente, reusind sa-si adjudece victoria la sfrsitul zilei. In urma sa, la mai putin de 2 secunde, s-a clasat senzatia acestei etape, Horatiu Ionescu Cristea la bordul unei Osella PA 20S, masina campioana europeana de coasta. Pe a treia pozitie s-a clasat o alta masina inedita, un monopost Dallara 394, pilotat de Silviu Dumitrescu. La grupa A cel mai rapid a fost brasoveanul Lucian Boroianu(Mitsubishi Lancer Evo IX), urmat de Ciprian Ciobotaru(Mitsubishi Lancer Evo VI) si Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo IX).

La grupa N s-a impus raliistul Catalin Cismaru (Mitsubishi Lancer Evo IX), urmat de Liviu Savu (Mitsubishi Lancer Evo VI) si de Dan Anton Luncan (Subaru Impreza). Clasamentul juniorilor a fost cstigat de Vlad Teodor (Opel Kadett GSI), urmat de Octavian Ciovica (VW Golf III) si de Badoiu Alexandru (Renault Megane). A doua etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta va avea loc duminica, 10 mai, dupa acelasi program.







Distribuie pe Facebook
mai multe