Debut cu dreptul pentru Avia Motors & Alto Syncro in Campionatul National de Viteza in Coasta

Debut cu dreptul pentru Avia Motors & Alto Syncro in Campionatul National de Viteza in Coasta
Desfasurata la finele lunii trecute, prima etapa a sezonului 2013 din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta a adunat la linia de start ceva mai mult de 90 de concurenti, printre care si trio-ul 'afisat' de echipa Avia Motors & Alto Syncro - Andrei Mitrasca, George Vintila si Marius Petre.
Distribuie pe Facebook

Ca si in sezonul anterior, Andrei Mitrasca si-a continuat seria neintrerupta de peste patru ani fara abandon, pilotul oradean obtinand la finalul competitiei locul secund al podiumului rezervat categoriei automobilelor diesel.

"Am inceput un nou sezon impreuna cu aceeasi Ruxi, ceea ce are avantaje si dezavantaje. Pe de o parte sunt obisnuit cu masina si nu am emotii din punctul acesta de vedere, pe de alta parte concurenta s-a improspatat simtitor. O sa trag tare sa tin pasul, dar stiu ca nu va fi usor. Planul este sa duc sezonul la final fara incidente si sa incerc o clasare pe un podium la Gala Campionilor. Il felicit pe Bebitza si ma bucur pentru el. E ciudat sa simti bucurie pentru unul din competitorii tai cand el te bate, dar acesta este adevarul. O sa-l tin din scurt anul acesta, dar e minunat sa avem o atmosfera atat de prietenoasa intre concurentii de la diesel.", a spus Andrei Mitrasca la finalul intrecerii

Avia Motors & Alto Syncro la Marele Premiu al orasului Brasov

Una dintre surprizele pregatite de echipa Avia Motors & Alto Syncro pentru Marele Premiu al orasului Brasov a fost aparitia lui George Vintila, DJ-ul ProFM lasand deoparte pupitrul radioului pentru a gusta din nou senzatiile oferite de campionatul de viteza in coasta al Romaniei.

Cu posibilitatile date de masina pusa la dispozitie de echipa Avia Motors & Alto Syncro, George s-a clasat al saptelea din cei 23 de concurenti. "Am venit in orasul meu de suflet pentru o coasta de mare viteza. Nu cred ca mai exista un alt oras in tara care sa adune atatea masini la startul unei etape de coasta. Poate doar Sinaia, dar acolo nu ajungi la 170 km/h. Mi-a placut enorm! Au trecut prin parcul de service o gramada de prieteni, de cunostinte, am fost incurajat non stop de oameni. Am tras cat de tare am putut de masina, dar fara sa risc. Am un singur regret: ca nu a plouat. Altfel stateau lucrurile daca ar fi plouat. Cine stie, poate la urmatoarea etapa voi avea noroc!" a declarat la final George Vintila.

Avia Motors & Alto Syncro la Marele Premiu al orasului Brasov

Cel mai bun rezultat al echipei Avia Motors & Alto Syncro a venit de la Marius Petre care, la bordul unei Fabia Kitcar, a reusit sa se claseseze pe locul VI in clasamentul general, pe locul II la categoria automobilelor cu 2 Roti Motrice si sa castige clasa H2. "Am avut doua zile frumoase. M-am simtit bine, am fost motivat si vremea a tinut cu mine. Masina a mers impecabil si am putut arata ce pot sa fac cu adevarat cand lucrurile se leaga. Au fost multe ore de munca, de teste, de investitii, dar au meritat din plin. Acum nu pot decat sa ma gandesc la urmatoarea etapa." a spus Marius Petre la sfarsitul zilei de concurs.

“Suntem aici, la Brasov, atmosfera este fenomenala, dar avem in fata un sezon complet. Inca nu ne-am stabilit clar asteptarile pentru ca nu am avut toate datele despre concurenta. In formula concurentiala de aici, e clar ca ne va fi greu sa punctam la fel ca anul trecut. Suntem o echipa care are in spate doar un an de curse si masinile cu care concuram au limitele lor. Rolul meu de coordonator de echipa nu cuprinde doar modalitatile de a ajunge pe podium, ci, in special, felul in care ne prezentam ca un tot unitar, felul in care comunicam in exterior, in interior, siguranta celor implicati si multe alte responsabilitati. Pentru prima etapa sunt multumit. Baietii si-au facut treaba bine aici, in special Marius Petre care ne-a uimit pe toti.” a declarat Lucian Visan, Team Manager Avia Motor & Alto Syncro.

Avia Motors & Alto Syncro la Marele Premiu al orasului Brasov

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta este programata in perioada 18 - 19 mai, la Ranca. Echipa Avia Motors & Alto Syncro va fi prezenta cu toate cele trei masini pe care le sustine in 2013 si va face tot posibilul sa performeze la cel mai inalt nivel.

Distribuie pe Facebook
mai multe