Dunlop continua traditia

Dunlop continua traditia
Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop se lanseaza intr-un nou sezon competitional.
Distribuie pe Facebook
Pentru al patrulea an consecutiv, Dunlop isi reconfirma prezenta in sustinerea celor mai importante doua competitii nationale de automobilism sportiv din Romania: Campionatul National de Raliuri Dunlop si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop.

Parteneriatul unic cu Federatia Romana de Automobilism Sportiv a dus in ultimele trei sezoane competitionale la cresterea constanta a implicarii Dunlop atat in campionatul intern de raliuri, cat si in cel de viteza in coasta. "Implicarea noastra constanta in sprijinirea directa a dezvoltarii celor mai importante doua campionate interne de automobilism sportiv este in primul rand un efort de echipa intre Dunlop si Federatia Romana de Automobilism Sportiv. Faptul ca suntem in al patrulea an consecutiv de parteneriat unic, stabil, este dovada clara a faptului ca eforturile noastre comune au fost incununate de succes", a declarat Alina Mihaescu, Marketing & PR Manager pentru Romania si Bulgaria al Goodyear Dunlop Tires Romania.

Desi sezonul 2010 se anunta unul cel putin la fel de dificil din punct de vedere financiar ca si sezonul precedent, implicarea Dunlop in acest an ramane cel putin constanta, obiectivul principal fiind in continuare cel al dezvoltarii continue. "Am apreciat deschiderea aratata de Dunlop de a-si mentine implicarea si in actualul sezon competitional. Traditia este una din valorile noastre de baza si ne vom canaliza eforturile catre mentinerea pe termen cat mai lung a unui astfel de parteneriat. Suportul oferit de Dunlop atat la nivelul dezvoltarii infrastructurii organizatorice, cat si la nivelul cresterii si consolidarii activitatilor de marketing si comunicare pentru cele doua competitii interne si nu numai este unul salutar", a adaugat Ovidiu Mazilu, Presedintele Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.


Ca urmare a continuarii parteneriatului dintre Dunlop si FRAS, cele doua campionate vor avea in acest an titulatura completa de "Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010" si respectiv "Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010".

Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010 va debuta pe 16 aprilie la Brasov, cu etapa inaugurala Tess Rally 2010. Ca si in anul precedent, campionatul intern de raliuri va avea 8 etape ce se vor desfasura conform calendarului competitional anuntat de Federatia Romana de Automobilism Sportiv.

Startul in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010 este programat pentru perioada 21-23 mai a.c., cand vor avea loc primele doua etape din actualul sezon, la Sugas Bai - Covasna, si va avea 16 etape grupate cate doua in opt duble.

Mai multe detalii despre Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010 si Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010 pe www.fras.ro

Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010
Etapa 1 Raliul Brasovului 16 - 18 aprilie asfalt
Etapa 2 Raliul Argesului 07 - 09 mai asfalt
Etapa 3 Raliul Muresului 04 - 06 iunie asfalt
Etapa 4 Raliul Clujului 25 - 27 iunie asfalt
Etapa 5 Raliul Sibiului 16 - 18 iulie macadam
Etapa 6 Raliul Tara Barsei 27 - 29 august macadam
Etapa 7 Raliul Aradului 17 - 19 septembrie macadam
Etapa 8 Raliul Iasului 08 - 10 octombrie macadam

Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010
Etapele 1 & 2 21 - 23 mai Sugas / Covasna
Etapele 3 & 4 11 - 13 iunie Teliu / Brasov
Etapele 5 & 6 02 - 04 iulie Resita / Caras Severin
Etapele 7 & 8 23 - 25 iulie Sinaia / Prahova
Etapele 9 & 10 20 - 22 august Straja / Alba
Etapele 11 & 12 10 - 12 septembrie Ranca / Gorj
Etapele 13 & 14 01 - 03 octombrie Rasnov / Brasov
Etapele 15 & 16 22 - 24 octombrie Campulung Muscel / Arges

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 16 Aprilie 2010