Echipa Avia Motors & Alto Syncro isi continua aventura in CNVC Dunlop 2013

Echipa Avia Motors & Alto Syncro isi continua aventura in CNVC Dunlop 2013
In weekendul ce tocmai s-a incheiat, Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop s-a deplasat la Ranca pentru cea de-a doua etapa a sezonului 2013. La linia de start si-a facut aparitia si echipa Avia Motors, care a aliniat toate cele trei masini de concurs de care dispune.
Distribuie pe Facebook

Din pacate, nu toate cele trei automobile au reusit sa termine cursa, modelul Skoda Fabia Kitcar pilotata de Marius Petre fiind nevoita sa abandoneze din pricina ambreiajului care a cedat.

“Am sesizat simtome ale uzurii ambreiajului de abia dupa ce am ajuns aici. Am sperat ca va tine pana la concurs, dar pana la urma m-a obligat la abandon. Sunt multumit totusi ca timpii din calificari au aratat ca raman in primii opt la general. Voi reveni pregatit sa-mi iau revansa” a declarat Marius Petre la finalul intrecerii.

Avia Motors la Ranca

“Am schimbat in ultimul moment autoblocantul cu unul nou. Se pare ca mergeam de ceva vreme cu el rupt. Am mai revizuit si altele si am sperat sa fac timpi mult mai buni. Totusi, ceva nu mi-a dat incredere. Mi-am intrecut adversarul direct la diesel, insa la clasa H3 am pierdut lupta. Chiar daca cei cu masini adevarate de “H” au de partea lor puterea si multe kilograme in minus, trebuia sa fiu mai sus in clasament. Inca nu am reusit sa evoluez in 2013 la potentialul meu sau al masinii.” a spus dupa festivitatea de premiere.

“Impreuna cu echipa am decis sa imi asum eu responsabilitatile sportive pentru Fabia TDI la aceasta etapa. L-am avut in dreapta pe Vali Porcisteanu in cateva urcari si in felul acesta mi-am intrat in mana mult mai repede. Nu am venit cu niciun fel de pretentii de performanta. Am experimentat pilotajul in regim de cursa si acum imi inteleg mai bine baietii care concureaza. E important pentru mine sa ii inteleg si ei sa stie ca au langa ei un prieten si nu un sef. Il felicit pe Andrei care se lupta cu o masina mult inferioara concurentei si il asigur ca ii vom pregati mai bine masina pentru urmatoarea etapa.” a declarat Lucian Visan, Team Managerul echipei.

Avia Motors la Ranca

Avia Motors & Alto Syncro se afla la cel de-al doilea an consecutiv in care participa, in mod oficial, in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Impreuna cu partenerii Castrol, Porsche Finance Group, Skoda Romania si Weltauto, echipa are un program complet cu doua automobile diesel - Skoda Fabia si un Seat Leon, dar si unul partial cu un model Skoda Fabia KitCar.

Urmatoarea etapa a Campionatului de Viteza in Coasta al Romaniei va avea loc la Teliu, langa Brasov, in zilele de 8 si 9 ale lunii iunie.

Avia Motors la Ranca

Credit Foto: RallyZoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe