Echipa Tontsch Automotive a terminat cu bine etapa de la Ranca

Echipa Tontsch Automotive a terminat cu bine etapa de la Ranca
A doua etapa din CNVC Dunlop 2013 a avut loc la Ranca. La start a fost si un BMW 120D pilotat de Mihai Beldie Jr. care a terminat cursa cu bine si fara probleme de abandon.
Distribuie pe Facebook

Pe traseul de la Ranca cu o lungime de 5,25 km si o diferenta de nivel de 342 de metri, Mihai Aurel Beldie a atacat clasamentul automobilelor diesel plin de entuziasm si la fel de bine pregatit ca de fiecare data.

„La Ranca am gasit un traseu complex care scoate in evidenta tehnica de pilotaj a fiecarui pilot. A fost o etapa in care am acumulat experienta, in care am invatat multe lucruri noi despre alegerea pneurilor, despre constientizarea faptului ca partea mecanica a masinii poate ceda oricand, dar cu ajutorul unor oameni experimentati problemele se remedeaza. Pe aceasa cale vreau sa ii multumesc pentru implicarea in remediera problemei lui Gunther Graef. Tragand linie, este un loc doi in clasamentul automobilelor diesel ,muncit, de care ma bucur foarte mult. As mai aminti si evolutia sefului de echipa Eduard Tontsch care a obtinut un timp senzational la comenzile BMW-ului 2002, castigand clasa automobilelor istorice” a declarat Mihai Beldie la finele etapei de la Ranca.

Clubul Sportiv Autosport Fair-Play Alba este sustinut pe parcursul Sezonului 2013 a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop de: www.tontsch-automotive.com, Angrenaje si Roti Dintate Alba, Antel Alba, Help Trans Abrud, www.e-tour.ro, Axel Company Alba Iulia, Torent Sebes, Night Shadows Alba.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop se va desfasura in Judetul Brasov, la Teliu, in perioada 8-9 iunie.

Distribuie pe Facebook
mai multe