Echipa YACCO, la inaltime si la Trofeul Sinaia 2015

Echipa YACCO, la inaltime si la Trofeul Sinaia 2015
  • Dode a obtinut locul 1 la 2RM
  • Costi Stratnic a condus un BMW diesel
  • Pe 29-30 august are loc Trofeul Teliu
Distribuie pe Facebook

Cele doua masini sponsorizate de echipa YACCO au alergat in acest week-end la Trofeul Sinaia 2015, poate cea mai spectaculoasa coasta din intregul sezon. Pilotii au reusit rezultate multumitoare la grupele lor si au reusit doua podiumuri la categorii secundare.

Pilotul Costi Stratnic care conduce un BMW Biturbo diesel, inscris la grupa H4, a ratat la mustata podiumul, clasandu-se pe treapta a 4-a. Insa a reusit sa obtina primul loc in clasamentul dedicat masinilor diesel, avand cel mai bun timp dintre toti cei 5 piloti care s-au bazat pe puterea oferita de motorina.

A doua masina a echipei YACCO, Renault Clio R3 Cup condus de Aurelian Andronache, a obtinut pozitia a 5-a la categoria H3, dar a reusit sa castige primul loc in clasamentul dedicat masinilor cu tractiune pe o singura punte, dotate cu motoare mai mici de 3000 cmc.

YACCO

Cele doua cupe ale membrilor echipei YACCO Romania din CNVC Dunlop 2015 se alatura altor premii obtinute in trecut si, speram noi, ca vor fi doar cele cateva din multimea care va urma. Urmeaza Trofeul Teliu, acolo unde cele doua automobile ale echipei se vor prezenta la start cu incredere si cu dorinta de a castiga un loc fruntas in grupa proprie. Si daca de buna functionare a motorului se ocupa uleiul YACCO, de urcarea in coasta se ocupa doar pilotul. Asa ca le uram succes la Teliu!

YACCO

Distribuie pe Facebook
mai multe