Epilog la editia a patra a Muscel Racing Contest - UPDATE FOTO

Epilog la editia a patra a Muscel Racing Contest - UPDATE FOTO
Asadar, s-a mai scris istoria unei editii a Muscel Racing Contest. Acest prim eveniment din calendarul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, intrecere derulata sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, a propus un nou traseu pe deja traditionalul Mateias, unul acceptat ca fiind probabil cel mai rapid si tehnic al campionatului. Spectacolul sportiv (ce a fost completat de-a lungul weekendului de o multime de evenimente conexe) a atras o multime de fani, numarul acestora depasind duminica 10.000.
Distribuie pe Facebook

Norris Mageanu, reprezentantul organizatorului, Hatters Motorsport, a declarat: "Trebuie sa multumesc in mod special reprezentantilor Primariei Municipiului Campulung, domnului primar Calin Ioan Andrei, ca si prietenilor si partenerilor mei Florin Pelmus(Pelind Family) si Aurelian Andronache(Ramycom) pentru suportul neconditionat. Am facut impreuna inca un eveniment reusit si sunt bucuros, mai ales pentru ca totul s-a intamplat pe un traseu complet nou, cu multe necunoscute. Dedicam reusita evenimentului celor care nu mai sunt printre noi, Vlad Iosipescu si Eugeniu Ionescu Cristea. De altfel, dupa consultari cu apropiatii lui Eugeniu Ionescu Cristea, Hatters Motorsport intentioneaza organizarea unei curse distincte in luna august, dedicata exclusiv comemorarii maestrului."

Muscel Racing Contest pe scurt

Intrecerile s-au derulat tot pe DN 73, insa s-a concurat dinspre Dragoslavele spre Campulung, startul fiind la Km 67,050, iar finisul la Km 61,900. Traseul insumeaza 5,150 km, panta medie este de 6,9%, iar cea maxima de 8,4%, iar diferenta de nivel este de 150 de metri.

Epilog la editia a patra a Muscel Racing Contest - UPDATE FOTO

Dupa ce anul trecut reusise trei victoria in patru curse pe fostul traseu de pe Mateias, la editia din acest an a Muscel Racing Contest Lucien Hora si-a mai trecut in cont o "dubla". Resiteanul a mers din ce in ce mai repede cu fiecare aparitie pe traseu, obtinand titlul "King of the Hill" cu timpul de 2:13.648, realizat in concursul de duminica. Luci a ajuns, totodata, la 17 curse consecutive incheiate pe prima treapta a podiumului.

Paul Andronic a reusit doua victoria la Grupa H. Iar daca vineri n-a izbutit sa urce pe podiumul Open, duminica a revenit in pozitia cu care ne-a obisnuit inca din 2010, aceea de secondant a lui Hora.

Victor Baldescu a adus in campionat un Gabat Ford, masina care a castigat titlul in Austria acum doi ani. Dupa ce, cu un efort remarcabil, a schimbat diferentialul ce il impiedicase sa ia startul vineri, duminica, fostul campion a ocupat locul secund la Grupa H in conditiile in care a avut un handicap evident fata de ceilalti concurenti in ceea ce priveste cunoasterea traseului.

Doua succese si pentru Nistoran, la Grupa N, care si-a trecut in cont tot atatea aparitii pe podiumul Open. Mai mult, in runda intai acesta a ocupat locul secund in aceasta ierarhie, rezultat care reprezinta cea mai buna performanta a carierei.

Mihai Campeanu si Ciprian Ciobotaru si-au impartit victoriile la Grupa A. Una in care, duminica, am vazut la lucru si Renault-ul Clio R3 pe care a concurat in CNRD Edwin Keleti. Acesta a fost inchiriat din Franta de George Grigorescu, revenit in competitii cu un podium la A si victorie la Clasa A3.

Epilog la editia a patra a Muscel Racing Contest - UPDATE FOTO

Edwin Keleti si Nicu Iordache au iesit spectaculos vineri in decor si au fost repusi pe traseu de organizatori. Operatiunea a fost la fel de spectaculoasa, a durat cateva ore, implicand si aducerea unei macarale. Din fericire, masina lui Edwin nu a fost grav avariata, astfel ca el se va prezenta la etapa din CNRD programata la sfaristul acestei saptamani.

Muscel Racing Contest a fost organizat de Hatters Motorsport cu sustinerea Primariei Municipiului Campulung Muscel si cu sprijinul Honda, prin Valahia Investment, Ramycom, Pelind Family, Kaffa, Pasteur Caroseria, 2actives, Racing Nick, Michelin si Negru Voda Lions Club.

Muscel Racing Contest in imagini!

Epilog la editia a patra a Muscel Racing Contest - UPDATE FOTO

Epilog la editia a patra a Muscel Racing Contest - UPDATE FOTO

Epilog la editia a patra a Muscel Racing Contest - UPDATE FOTO

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (103) Poze Muscel Racing Contest 2011
mai multe