HOT NEWS! Aproape 50 de piloti dau startul la Coasta, in acest week-end

HOT NEWS! Aproape 50 de piloti dau startul la Coasta, in acest week-end
Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010 debuteaza in aceasta saptamana la Campulung, cu Muscel Racing Contest. Cele doua etape sunt programate in 21 si 23 mai 2010, insa, asa cum s-a intamplat si la Raliul Argesului 2010, evenimentele si surprizele se vor tine lant in weekendul care urmeaza.
Distribuie pe Facebook
Calin Ioan Andrei, primarul municipiului Campulung Muscel, a tinut sa le ureze, inca de-acum, mult succes participantilor si sa-i asigure ca vor gasi la Muscel Racing Contest cele mai bune conditii de intrecere: ” Desi cele doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta au devenit traditie la Campulung, faptul ca ele se afla din nou in deschiderea anului competitional reprezinta un motiv de mandrie si recunoastere. Cu siguranta ca timpul scurt pe care l-am avut anul acesta la dispozitie pentru pregatirea Muscel Racing Contest va fi proba noastra de eficienta si entuziasm. Va asteptam si de aceasta data sa va bucurati de ospitalitatea campulungenilor si frumusetea locurilor.”

Muscel Racing Contest are in 2010 parteneri de marca. Astfel, din acest an, Lions Club Campulung Negru Voda sustine evenimentul automobilistic si, la initiativa Primariei Municipiului Campulung, participa activ la strangerea de fonduri pentru “Cantina Saracilor”. Domnul doctor Grigore Stanescu, presedintele Lions Club Campulung Negru Voda, ne-a declarat: “Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de comuniune între toţi oamenii în privinţa ajutorului umanitar prin intermediul voluntariatului, prin implicarea în comunitate şi prin cooperare la toate nivelele atat naţionale cât şi internaţionale. Mişcarea “LIONS CLUB” se implică în toate domeniile, apărând valorile morale prin spirit de solidaritate conştientă ce se manifestă prin înţelegere, toleranţă şi pacifism. Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat şi timp unei persoane vârstnice, înseamnă a hrăni speranţa milioanelor de oameni mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un strop de lumină în ochii unei persoane fără vedere sau un umăr de sprijin pentru cei cu handicap fizic. Suntem alaturi de Muscel Racing Contest si Primaria municipiului Campulung si, daca impreuna putem sa aducem o masa calda in plus la Cantina Saracilor, atunci scopul nostru este atins.”

Paul Andronic, fratii Dumitrescu, Victor Baldescu si automobile istorice la start

Daca luni seara, lista provizorie de inscrieri pentru Muscel Racing Contest continea 29 de nume, deja, astazi la pranz, numarul concurentilor care vor evolua la evenimentul programat in acest sfarsit de saptamana a crescut la 42. Pe lista apar acum si numele lui Paul Andronic, Victor Baldescu sau ale fratilor Dumitrescu, dar si Calin Popescu Tariceanu sau Horia Popescu, cei care va concura la Grupa I, in Campionatul National al vehiculelor Istorice de Competitie, la al carui start, ce reprezinta un moment istoric, sunt prezente deja sase vehicule.
Amanuntele privind lista de inscriere aici


Muscel Racing Contest reprezinta runda dubla care deschide sezonul in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010. Reamintim, conform Regulamentului Particular, lista participantilor poate creste pana la startul competitiei, insa, taxa de inscriere se majoreaza cu 30% in cazul in care inscrierea a fost efectuata dupa perioada limita de inscriere si cu 100% daca inscrierea se face la verificarile administrative.

Biroul de presa Muscel Racing Contest

Distribuie pe Facebook
mai multe