Inceput cu o masina straina in CNVC pentru pilotul Ion Nicolae

Inceput cu o masina straina in CNVC pentru pilotul Ion Nicolae
Dupa niste probleme tehnice majore la masina de concurs, Alfa Romeo 147 GTA Cup, Ion Nicolae a participa in ziua de duminica la etapa de la Teliu la bordul unei masini noi. E vorba de un BMW M3 care ii apartine coechipierului Andrei Craciunescu.
Distribuie pe Facebook

Trecand brusc de la o masina pe care o cunostea bine, dupa ce a concurat cu ea in sezonul trecut, Ion Nicolae s-a vazut nevoit sa ia startul la bordul unei masini straine. Mai mult, a trecut de la o masina cu tractiune fata (Alfa Romeo 147) la una cu tractiune spate, un BMW M3. Chiar si asa, desi comportamentul celor doua masini este diferit, pilotul a reusit sa obtina un timp excelent in antrenamente, unde a surclasat masini integrale precum Mitsubishi EVO si Subaru Impreza.

In timpul cursei insa, acolo unde presiunea si viteza cresc, Nicolae a obtinut pozitia a 5-a la grupa H5, fiind devansat numai de masini cu tractiune integrala, urmatorul clasat, pe pozitia a 4-a, fiind Victor Baldescu.

"Nu a fost usor sa trec de la masina mea de concurs, cu care deja eram obisnuit, la una noua, pe care nu am mai pilotat niciodata. Insa chiar si asa, am reusit sa obtin un timp foarte bun in antrenamente si un rezultat decent in concurs. Nu este rau pentru prima cursa, pe care o consider un exercitiu bun pentru urmatoarea etapa de la Rasnov, unde sper sa particip cu masina mea de concurs" spune Ion Nicolae.

Ion Nicolae va participa pe 16 iunie la CNVC 2012, etapa de la Rasnov, unde va concura la grupa A3 si la categoria 2 roti motrice. In sezonul acesta, pilotul este sustinut de:

Mival Mach1

Arsis Vodafone

EBC Brakes prin 4Turbo

Distribuie pe Facebook
mai multe