Ion Nicolae, castigatorul Grupei N la Teliu, dupa probleme cu ambreiajul

Ion Nicolae, castigatorul Grupei N la Teliu, dupa probleme cu ambreiajul
  • Pilotul ocupa in prezent locul 2 in Grupa N
  • La Sinaia a obtinut pozitia a 3-a
  • La Teliu a reusit sa castige cu doar 2 sutimi fata de urmatorul clasat
Distribuie pe Facebook

Dupa o cursa foarte palpitanta la Sinaia, unde in prima mansa de concurs se situa pe locul 1 al grupei N, iar in timpul celei de a doua manse de concurs a inceput ploaia la jumatatea concursului, fapt ce a determinat obtinerea doar a unui loc 3 pe podiumul grupei N la sfarsitul cursei, iata ca la Teliu, in conditii egale de aderenta pentru toti participantii, Ion Nicolae revine pe prima treapta a podiumului.

"Stiam de la inceput ca la Teliu va fi o lupta foarte stransa la varful Grupei N, deoarece erau 9 masini inscrise, traseul este unul foarte tehnic si de viteza, dar nu ma asteptam ca la sfarsitul antrenamentelor de sambata sa fim patru concurenti in aceeasi secunda. Practic, cine greseste un singur viraj pierde... Nu mai ai unde recupera" spune Ion Nicolae.

Ion Nicolae 2015

Pilotul bucurestean a avut parte si de o problema tehnica: "Emotiile mele au luat-o razna cu adevarat duminica, inainte de prima mansa de concurs: ambreiajul masinii a incetat sa mai coopereze si am fost nevoiti sa-l schimbam. Cu toate astea, sunt foarte bucuros ca eforturile echipei, ale mecanicilor, ale prietenilor si, nu in ultimul rand al meu, au fost incununate de succesul obtinerii primului loc al Grupei N si urcarea in clasamentul general al grupei pe locul secund, la o distanta de 8 puncte fata de locul 1".

Ion Nicolae este sustinut de echipa Pasteur Racing Division (Nea Dan, Ninja, Liviu, Catalin, Ionel-Pasteur Sovu), Socar, Conacul de pe Deal si Digital Acces Network.

Urmatoarea etapa va fi la Campulung Muscel in data de 19-20 septembrie pe traseul Leresti-Voina, unde va asteptam in numar cat mai mare.

Ion Nicolae 2015

Ion Nicolae 2015

Distribuie pe Facebook
mai multe