Lucien Hora a castigat etapa a doua in Muscel Racing Contest

Lucien Hora a castigat etapa a doua in Muscel Racing Contest
Lucien Hora a dominat intrecerile din etapa a doua a Muscel Racing Contest, contand pentru Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010, si s-a impus in fata invingatorului de vineri, Daniel Onoriu.
Distribuie pe Facebook
Lucien Hora  a aratat inca din antrenamentele cronometrate ca-si doreste revansa in etapa a doua din Muscel Racing Contest si-l devanseaza pe invingatorul de vineri si campionul in exercitiu, Daniel Onoriu. In prima mansa de concurs a obtinut cel mai bun timp, 1:27.740, iar aceasta avea sa ramana cea mai buna performanta din concurs. Onoriu, cel care a rupt cardanul masinii Mitsubishi la startul pentru prima urcare, a reusit in mansa secunda un timp de 1:30.281, cu care si-a adjudecat locul secund si victoria la Grupa H si Clasa H5, in timp ce Silviu Dumitrescu, al doilea dupa prima mansa, a completat podiumul si locul 2 la Grupa D.

Pe locul 4 s-a clasat Gunther Graef, acesta fiind si invingatorul Grupei A, in al carui clasament a fost urmat de Lucian Boroianu si Ciprian Ciobotaru. Aceeasi a fost si ordinea la Clasa A5, in timp ce la A3 s-a impus Andrei Mitrasca, cel care a castigat si competitia automobilelor cu propulsor diesel.

Dan Luncan, locul 5, a castigat Grupa N, urmat de Christian Nistoran si Sorin Iliescu (acelasi podium si la Clasa N5), in timp ce Aurelian Andronache a fost cel mai rapid la Clasa N2. Lucian Radut si Victor Baldescu au urcat pe podium la Grupa H si Clasa H5, iar Andrei Serban a fost cel mai rapid in competitia pilotilor cu masini din Clasa H3 si in competitia masinilor cu doua roti motrice.

Spectacolul a fost intregit si de aceasta data de Grupa I, Muscel Racing Contest reprezentand un moment istoric prin faptul ca a prilejuit si prima confruntare din Campionatului National al Vehiculelor Istorice de Competitie. De data aceasta castig de cauza a avut Horia Popescu, urmat de Costin Ganescu (castigatorul Clasei I2), Alexandru Ciolan (invingatorul de vineri) si fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, cel care a ocupat si locul 2 la Clasa I1.

Altfel, trebuie mentionat ca masina de deschidere a fost pilotata de Dan Girtofan, cel care i-a avut drept invitati, in dreapta, pe primarul orasului Campulung, Calin Ioan Andrei, pe Monica Iagar si pe maestrul Ovidiu Lipan Tandarica.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 23 Mai 2010