Lucien Hora ramane cel mai rapid si in antrenamentele pentru etapa a doua a Muscel Racing Contest

Lucien Hora ramane cel mai rapid si in antrenamentele pentru etapa a doua a Muscel Racing Contest
Duminica dimineata, s-a dat startul in a doua etapa a Muscel Racing Contest, primul eveniment din Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.
Distribuie pe Facebook

Lucien Hora, a fost din nou cel mai rapid, inca din prima mansa a antrenamentelor cronometrate, in care a obtinut timpul de 2:21.900, unul cu doar o secunda si jumatate sub cel cu care vineri castiga competitia. Un rezultat care ne indeamna sa credem ca in concurs campionul en-titre poate stabili un nou record al traseului si care l-a determinat sa nu mai efectueze a doua urcare din antrenamente.

Locul secund este ocupat de Paul Andronic, care si-a imbunatatit substantial rezultatul fata de vineri, in timp ce, ca si in prima etapa, a treia pozitie la finele antrenamentelor cronometrate a fost ocupata de Sorin Iliescu, cel care a fost si cel mai rapid pilot de la Grupa N. Iliescu a mers foarte bine in a doua urcare, izbutind sa-i "sufle" locul 3 lui Andrei Dumitrescu pentru 0,067 secunde.

Victor Baldescu, care a reusit sa-si repare Fordul Gabat este pe locul 6 si ocupa pozitia a doua la Grupa H. George Grigorescu a luat si el startul, cu masina Clio R3 cu care Keleti castiga anul trecut Grupa A a Campionatului National de Raliuri Dunlop, pe care a inchiriat-o din Franta (unde a fost vanduta) pentru doua weekenduri, intentia sa fiind de a lua startul si la Raliul Tg.Mures. George a obtinut al doilea timp la Grupa A, dupa Mihai Campeanu, sic el mai bun rezultat la A3.

In replica, Lucian Boroianu a avut iar ghinion. Daca vineri a absentat din pricina unei probleme de cutie de viteze, astazi a cedat diferentialul spate al masinii sale, la prima urcare a antrenamentelor, astfel ca pilotul a fost in imposibilitate sa continue competitia.

Muscel Racing Contest este organizat de Hatters Motorsport cu sustinerea Primariei Municipiului Campulung Muscel si cu sprijinul Honda, prin Valahia Investment, Ramycom, Pelind Family, Kaffa, Pasteur Caroseria, 2actives, Racing Nick, Michelin si Negru Voda Lions Club.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 1 Mai 2011