Mihai Aurel Beldie castiga la Resita locul in la Grupa Diesel

Mihai Aurel Beldie castiga la Resita locul in la Grupa Diesel
  • A patra etapa a CNVC Dunlop 2013 a avut loc la Resita, in perioada 7-8 iulie
  • Mihai Aurel Beldie repeta performanta si castiga locul 1 la grupa diesel si locul 2 in clasamenul clasei H3
  • Eduard Tontsch castiga clasa I2B3 si locul 2 grupa I2
Distribuie pe Facebook

La Resita, in perioada 7-8 iulie, a avut loc etapa cu numarul 4 din CNVC Dunlop 2013. Echipa Tontsch Automotive a fost prezenta la start in formula completa cu toate cele 3 masini marca BMW: Mihai Aurel Beldie BMW 120d, Eduard Tontsch BMW 2002 si Gunther Graef BMW 1602.

Echipa Tontsch Automotive obtine un rezultat pozitiv. Eduard Tontsch castiga categoric competitia clasei I2B3 si locul II al grupei I2, Mihai Beldie castiga Grupa automobilelor Diesel si locul II al clasei H3, iar Gunther Graef obtine locul 4 in clasamentul Clasei I2B2.

Mihai Aurel Beldie a avut un ritm foarte bun inca de la primele urcari cronometrate unde a avut o evolutie constanta ramanand pe locul 1 pana la ultima urcare a competitiei. La finele etapei de la Ranca, Mihai castiga competitia automobilelor diesel, si obtine locul doi al clasei H3.

"La Resita am gasit un traseu tehnic care pune la incercare curajul concurentilor. Am incheiat etapa cu un rezultat foarte bun care ma mentine in fruntea clasamentului campionatului" a declarat pilotul Mihai Beldie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 10 Iulie 2013