Napoca Rally Academy, din nou cu doua echipaje pe podium

Napoca Rally Academy, din nou cu doua echipaje pe podium
Danny Ungur victorie in Citroen Racing Trophy si pe locul doi la grupa A, iar Vlad Cosma pe a treia treapta a podimului grupei A si pe locul secund in cadrul Trofeului Citroen.
Distribuie pe Facebook
Echipajul Napoca Rally Academy, Danny Ungur/Toni Avram, a reusit la Sibiu o noua victorie in Citroen Racing Trophy, cei doi terminand prima etapa de macadam si pe a doua treapta a grupei A. Acuzand din nou puterea insuficienta dezvoltata de Citroenul sau C2R2, Danny reuseste o cursa constanta si fara pene de cauciuc sau probleme tehnice, adjudecandu-si, pentru a treia oara in acest sezon, locul secund la grupa A si prima treapta a podiumului in cadrul Trofeului Citroen. "Imi pare rau de abandonul lui Alex Filip. Asa masina lovita nu am mai vazut, bine ca nu a patit nimic nici el, nici copilotul sau. Pot sa spun ca am avut sansa, Alex ar fi meritat acest loc. Il felicit pentru timpii obtinuti pana la iesirea in decor. A fost o cursa grea si pentru noi, dar in final s-a terminat cu bine. Sunt fericit, imi pastrez pozitia de lider in clasamentul Citroen Racing Trophy si locul secund in clasamentul grupei A. Trebuie felicitati toti concurentii, a fost un raliu dur, casant, care a solicitat masina cat jumatate din campionat. Trebuie sa ai un buget foarte mare ca sa-ti poti permite sa mergi aici la maximum. Eu sunt multumit ca am ajuns cu masina intreaga la final si chiar pe un loc fruntas", a declarat Danny.

Vlad Cosma si Florin Dorca au facut la randul lor o cursa buna in a cincea etapa a Campionatului National de Raliuri. Dar, desi au stabilit pe trei probe speciale cel mai bun timp al grupei A, ei sunt nevoiti sa se multumeasca la Sibiu cu cele 12 puncte aferente locului trei la aceasta grupa si cu locul secund in Citroen Racing Trophy. "Nu s-a respectat algoritmul prin care la Sibiu ar fi trebuit sa castigam, dupa ce, la etapele trecute am obtinut clasificari din ce in ce mai bune. Am fost si eu de vina pentru asta, a fost si masina. Am alergat aici cu o suspensie de imprumut pentru ca a noastra nu a ajuns din Franta. A fost extraordinar de greu, sunt fericit ca am ajuns la capatul acestui raliu fara probleme majore la masina. Am crezut ca Citroenul este distrus complet, dar, uitandu-ma la altii imi dau seama ca se putea mult mai rau si ca, de fapt, masina noastra se prezinta foarte bine, chiar daca pe dedesubt bat toate si cutia schimba vitezele doar atunci cand vrea ea", a spus Vlad in ultimul parc de service.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Raliuri, Raliul Tara Barsei, se va desfasura la Brasov in perioada 27-29 august.

Credit foto: Catalin Stoia/SIMCAT


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 19 Iulie 2010