Noul traseu de la Paltinis i-a adus lui Bogdan Rusea titlul de campion la clasa H2

Noul traseu de la Paltinis i-a adus lui Bogdan Rusea titlul de campion la clasa H2
Pilotul Serus Racing Club devine pentru al doilea an consecutiv campion al clasei H2 cu patru etape inainte de finalul sezonului 2012. Cu cele doua victorii obtinute vineri, 21 septembrie, si duminica, 23 septembrie, pe traseul de la Patinis-Sibiu, este sigur ca Bogdan Rusea isi pastreaza titlul de campion obtinut in 2011, anul de debut in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop.
Distribuie pe Facebook

Vineri, traseul in lungime de 5.1 kilometri a pus probleme concurentilor precipitatiile udand din belsug suprafata de concurs, iar ultima mansa cronometrata a fost anulata din cauza uleiului imprastiat accidental pe traseu de catre unul dintre piloti. Bogdan a reusit sa se impuna autoritar la clasa H2, la finalul zilei, cu un ecart de aproape 7 secunde fata de urmatorul clasat.

"Ma bucur ca am avut ocazia sa concurez pe acest traseu superb. Este unul dintre cele mai frumoase trasee din campionat, insa suprafata carosabila a fost cu multe denivelari si destul de degradata. Vineri am avut parte de conditii extreme cu ploaie si ceata, dar m-am simtit bine pe traseu. Duminica vremea a fost frumoasa, insa am avut ceva probleme cu masina: o piatra mi-a scos din functiune pompa de servodirectie. Intre doua urcari, mecanicii de la Serus au reusit sa remedieze problema si masina a functionat perfect, fapt care mi-a adus o noua victorie la clasa H2.

Multumesc echipei Serus care mi-a pus la dispozitie din nou o masina perfecta si spectatorilor prezenti inclusiv vineri pe traseu, cand vremea nu a fost chiar prietenoasa. Sunt bucuros ca am obtinut numai locul I in acest an la clasa H2, ceea ce arata ca succesul de anul trecut nu a fost intamplator si faptul ca Dacia Logan este un automobil de concurs performant." erau impresiile cu care Bogdan venea de la Sibiu.

Conditiile de concurs au fost perfecte duminica, in cea de-a XIV-a etapa, si, la capatul zilei, Bogdan Rusea reusea sa se impuna din nou la clasa H2, obtinand astfel cea de-a noua sa victorie in acest sezon din tot atatea etape la care a luat startul. Aceasta inseamna o rata de succes de 100% pentru Dacia Logan pregatita de Service Auto Serus.

Marius Amir, director local de vanzari Total Lubricants Romania, a subliniat si el performanta echipei."In acest an ne-am implicat in sustinerea echipei Serus Racing Club si rezultatele obtinute de-a lungul sezonului au fost pe masura. Loganul condus de Bogdan Rusea a fost cea mai rapida masina la clasa H2, in toate cele noua etape la care a luat startul. In final, va adjudeca, din nou ca in 2011, titlul de campion la aceeasi clasa. Toata echipa, Total Lubricants Romania, este mandra de faptul ca a reusit sa contribuie la acest succes si felicitam echipa castigatoare pentru ca a descoperit mixul perfect intre masina, pilot si mecanici."

Bogdan va lua startul din nou pe traseul de la Rasnov catre Poiana Brasov, in perioada 13-14 octombrie, cu ocazia etapelor a XV-a si a XVI-a din Campionatul National de Viteza in Coasta.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 27 Septembrie 2012