Pasiunea unui pilot sustinuta de prieteni

Pasiunea unui pilot sustinuta de prieteni
Manu Mihalache, singurul si primul pilot din raliul romanesc a carui masina a fost personalizata cu numele prietenilor, va merge vineri 6 mai si in a doua etapa a Campionatului National de Raliu la Targu Mures.
Distribuie pe Facebook

Participarea la aceasta etapa se datoreaza prietenilor si a oamenilor care au crezut in pasiunea lui si au continuat sa il sustina. Prin acest experiment, pilotul doreste sa demonstreze relatia stransa dintre el si sustinatorii sai, dar si sa le ofere un spectacol pe cinste. Manu este iubit de catre fanii curselor de raliuri si este considerat a fi cel mai spectaculos pilot din campionatul national.

"Particip la raliul din Targu Mures datorita prietenilor si a unor oameni minunati carora le multumesc din tot sufletul pentru ca imi sunt alaturi. Comunicarea cu fanii a fost extraordinara in ultima perioada, am cunoscut multi bloggeri si am reinnodat prieteniile cu vechi cunostinte. Trebuie sa ii rasplatesc de data aceasta cu o pozitie pe podium. Au asteptari mai mari, iar eu nu trebuie sa ii dezamagesc. Voi avea toti prietenii cu mine in masina."

"The Man", asa cum l-au poreclit prietenii, s-a prezentat la Raliul Brasovului cu o masina personalizata cu numele tuturor prietenilor care l-au sustinut de-a lungul timpului si datorita carora pilotul a luat startul in aceasta editie de campionat. La Brasov, echipajul Manuel Mihalache/Janos Soos a batut ultima proba, avand diferentialul de la masina rupt si s-a clasat pe locul al 4-lea, la o distanta de 0,9 secunde de podium.

Manu va lua startul, vineri in raliul Targu Mures si va pilota un Mitsubishi Lancer Evo IX alb pe care se vor regasi toti prietenii care i-au fost alaturi.

Urmatoarea etapa de raliu va avea loc la Cluj, pe 28 - 29 mai, iar Manu promite spectacol tuturor sustinatorilor sai. Chiar daca prietenii sunt alaturi, un astfel de sport nu poate fi sustinut doar de acestia. Este nevoie de un sponsor puternic care sa stea alaturi de pilot, iar puterea fanilor sa se simta prin public.

Manuel Mihalache multumeste partenerului Domar si prietenilor care i-au stat alaturi.

Distribuie pe Facebook
mai multe