Pechea catre Daniel: „Ai ochii lui bunica-tu, gura lui bunica-tu, esti tot ONORIU”

Pechea catre Daniel:  „Ai ochii lui bunica-tu, gura lui bunica-tu, esti tot ONORIU”
Pilotul de raliuri Daniel Onoriu nu stie sa cante la niciun instrument si, desi se trage dintr-o familie de muzicanti celebri, el a preferat sa aleaga un alt drum. In timp ce tatal sau il si vedea calcandu-i pe urmele regretatului Ion Onoriu, Daniel a ales kartingul de mic copil, aducand primele lui cupe in casa inca de la varsta de 12 ani.
Distribuie pe Facebook
Cariera lui sportiva nu l-a impiedicat insa sa devina un fin ascultator al muzicii bunicilor sai, dar si al altor nume sonore care i-au calcat pragul casei. Unul dintre acestia, saxofonistul Marin Petrache Pechea, s-a apropiat mult de Daniel, despre care se spune ca aduce cel mai bine cu Ion Onoriu. "Generatiile tinere poate nu au auzit prea multe despre Marin Petrache Pechea. Eu pot doar sa va spun ca fiind la el acasa, am vazut o poza cu Michael Douglas, Tony de Vito si Pechea al nostru in mijloc. Era de pe vremea cand canta si locuia exilat in State. Pentru mine, este o valoare autentica a Romaniei", a povestit Daniel.

Peste ani, saxofonistul a regasit in Daniel multe din calitatile fostului sau prieten Ion Onoriu si l-a indragit. Mai mult decat atat, a hotarat sa isi puna combinezonul de copilot si sa urce alaturi de el in masina campioana: "Ma duc la Brasov cu el. Stiu ce poate doar din auzite, e un campion si mi-e suficient cat sa imi doresc sa il sustin in etapa de la Teliu din acest week-end. Acum sa vedem daca pentru caii lui e buna muzica saxofonului meu", a incheiat maestrul Pechea.

Daniel Onoriu va lua startul vineri si duminica in Campionatul National de Viteza in Coasta, unde va lupta sa isi pastreze pozitia de lider si titlu de campion, in lupta sa cu masina de formula, Lola F3000.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 10 Iunie 2010