Renault Romania - partener al echipajului Edwin Keleti/Victor Ponta!

Renault Romania - partener al echipajului Edwin Keleti/Victor Ponta!
Liderii la zi ai grupei A din Campionatul National de Raliuri Dunlop echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta, au semnat un parteneriat cu RENAULT ROMANIA pentru sezonul competitional 2009.
Distribuie pe Facebook

Echipajul se declara foarte onorat de acest parteneriat ce reprezinta o premiera in Romania, o colaborare care isi are fundamentele in istoria de zeci de ani in sporturile cu motor a companiei franceze si a rezultatelor de exceptie pe care produsele Renault Sport le-au avut in toate campionatele in care au fost prezente. Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta concureaza pana acum in acest an pe un Renault Clio RS si sint liderii campionatului la jumatatea sezonului in cadrul grupei A. In aceste conditii parteneriatul semnat cu RENAULT ROMANIA vine ca o incununare a rezultatelor obtinute si obliga echipajul 99 la performante la fel de bune si in viitor.

Edwin Keleti: "Sunt deosebit de fericit ca am reusit sa spargem gheata in ceea ce priveste sustinerea echipajului nostru de catre RENAULT ROMANIA si sint convins ca aceasta colaborare va fi una extrem de fructoasa pentru ambele parti. Multumesc conducerii RENAULT ROMANIA pentru increderea care ne-au acordat-o".

Victor Ponta: Cred ca e un lucru foarte important ca nume atit de mari din automobilism au acceptat sa se asocieze cu noi. Este un semn mare de incredere si in mod sigur asta dovedeste ca daca esti serios, ai performante si nu ai asteptari exagerate poti convinge numele mari sa sprijine ceva ce tine de sporturile auto. Prin acest parteneriat avem o motivatie in plus sa le demonstram tuturor ca sintem foarte seriosi si ca rezultatele de pina acum nu sint intimplatoare.

RENAULT ROMANIA se alatura astfel partenerilor traditionali ai echipajului Edwin Keleti/Victor Ponta si anume TI Suerom-dealer Renault Cluj, Rin Grand Hotel Bucuresti, Aauto Equip, si Pirelli.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 15 Iulie 2009