Start excelent pentru Cosmin Dragnea in CNVC 2013

Start excelent pentru Cosmin Dragnea in CNVC 2013
Dupa o absenta de aproximativ sase ani de zile, celebrul traseu 'Drumul Poienii' revine in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop si deschide, sub denumirea de Marele Premiu al Orasului Brasov, noul sezon competitional 2013.
Distribuie pe Facebook

In weekendul ce tocmai s-a incheiat, sub privirea a cateva mii de spectatori si fani ai sporturilor cu motor din Romania, s-a desfasurat prima etapa din sezonul competitional 2013 al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, Marele Premiu al Orasului Brasov.

La startul competitiei s-a aliniat si Cosmin Dragnea, pilotul AFS Auto Sport reusind la finalul celor doua zile de concurs sa se claseze pe locul secund al Grupei A. „De data aceasta am inceput noul campionat asa cum trebuie, cu o masina foarte bine pregatita si setata, cu parteneri noi si puternici dar si cu o dorinta de a-i multumi pe cei care au avut incredere in mine. Traseul a fost complet nou pentru mine, asa ca am avut o abordare progresiva a acestuia, marind ritmul de la o urcare la alta, acest lucru fiind posibil datorita noului format al Campionatului National de Viteza in Coasta.”, declara Cosmin Dragnea la finalul intrecerii de pe Drumul Poienii.

Spre deosebire de anul trecut, pilotul AFS Auto Sport a optat pentru o formula de concurs complet schimbata, acest lucru dovedindu-se insa un mare castig pentru Cosmin Dragnea, care a obtinut in cadrul Marelui Premiu al Orasului Brasov cel mai bun rezultat din intreaga sa cariera.

„Sa fiu sincer mi-as fi dorit sa ploua pentru ca puterile masinilor sa se mai egalizeze putin dar in cele din urma totul a decurs mai mult decat bine. M-am adaptat mai bine la noua putere a masinii, cu setarile, cu virajele de viteza si am reusit sa scad secunde importante de la o urcare la alta. Startul in noul sezon a fost unul de vis, cu o organizare impecabila, intr-o zona cu traditie pentru motorsportul romanesc, dovada fiind si miile de spectatori care ne-au sustinut de pe margine in cele doua zile, dar mai ales duminica. Eu personal m-am simtit extraordinar in aceasta atmosfera si vreau sa le multumesc tuturor celor implicati in organizare si in mod special fanilor!” a mai declarat Cosmin Dragnea.

Urmatoarea etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop se va desfasura la Ranca, pe celebrul drum Transalpina, in perioada 18 - 19 mai.

Credit Foto: Sorin Pop - Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe