Titi Aur- King of the Hill in Trofeul Sinaia Forever

Titi Aur- King of the Hill in Trofeul Sinaia Forever
Campionatul National de Viteza in Coasta a programat pentru acest weekend a treia dubla a acestui sezon. Astazi a avut loc etapa cu numarul V, pe traseul stradal de la Sinaia. Acest traseu reprezinta o premiera pentru motorsportul romanesc contemporan, si a fost primit cu mult entuziasm atat de catre participanti, cat si de catre spectatorii veniti in numar mare in statiunea de pe Valea Prahovei pentru a-si sustine favoritii.
Distribuie pe Facebook

Organizarea, apartinand clubului sportiv Autosport Fair Play, a fost una de exceptie, ridicandu-se la un nivel foarte inalt, avand in vedere dificultatile ridicate de un traseu stradal. Alaturi de Mihai Beldie, presedintele clubului mai sus mentionat, au avut un rol foarte important in organizarea acestui eveniment Primaria Sinaia, si pilotul Claudiu David.

Etapa de la Sinaia a readus in prim plan duelul dintre “profesorul” Titi Aur (Mitsubishi Lancer Evo IX) si “elevul” Daniel Onoriu (Mitsubishi Lancer Evo VI). Dupa ce in mansele de calificari, Titi a reusit sa fie mai rapid, in prima urcare de concurs Daniel a revenit cu o evolutie senzationala, obtinand cel mai bun timp. Lucrurile aveau sa se complice inaintea mansei decisive, din cauza stropilor de ploaie cazuti pe traseu. In cele din urma, a fost doar o alarma falsa, iar Titi Aur a reusit o urcare perfecta, spulberand timpul foarte rapid a lui Daniel din mansa precedenta si adjudecandu-si prima victorie din acest sezon. Astfel, Daniel a fost nevoit sa se multumeasca doar cu pozitia secunda si cu dorinta de revansa pentru duminica. Locul al treilea al clasamentului general a fost obtinut de Catalin Cismaru, pe un Mitsubishi Lancer Evo IX de grupa N, dupa un duel foarte interesant cu brasoveanul Lucian Boroianu (Mitsubishi Lancer Evo IX) si cu Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo IX). Cismaru a obtinut si prima pozitie a grupei N, urmat de Dan Girtofan (Subaru Impreza N12) si de Norris Mageanu (Subaru Impreza N11). Grupa A i-a apartinut lui Boroianu, urmat de Traian Negru si de Ciobotaru Ciprian (Mitsubishi Lancer Evo VI).

Duminica va avea loc etapa cu numarul VI a Campionatului National de Viteza in Coasta, pe acelasi traseu si dupa acelasi program. Ramaneti aproape pentru stiri la cald.







Distribuie pe Facebook
mai multe