Tofeul Sinaia Forever, ultima dubla din CNVC Dunlop 2012

Tofeul Sinaia Forever, ultima dubla din CNVC Dunlop 2012
Reprogramata pentru acest sfarsit de saptamana, dubla de viteza in coasta Trofeul Sinaia Forever a debutat astazi cu surprize. Dupa primele urcari, Paul Andronic iese deja in decor, dar recupereaza si intra cu al treilea timp in prima mansa de concurs.
Distribuie pe Facebook
Dupa suspendarea, din motive administrative, din calendarul 2012 al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, Trofeul Sinaia Forever revine in calendar ca ultima dubla de viteza in coasta a sezonului si se disputa in acest moment pe drumul de Cota de la Sinaia.
Consacrate ca unele dintre cele mai spectaculoase etape de viteza in coasta de la noi din tara, etapele de la Sinaia stau acum sub semnul incertitudinii meteorologice si a vremii reci, ucigatoare pentru orice competitie care are ca principiu viteza pe circuit.
Traseul de la Sinaia are aceeasi configuratie ca si in anii precedenti si va strabate orasul de pe strada Furnica pana pe drumul Cotei.
Aflata in desfasurare, prima etapa a dublei sinaiene a fost deja intrerupta de iesirile in decor ale lui Paul Andronic si ale lui Raul Szene.
Inainte de prima mansa de concurs, resiteanul Lucien Hora conduce cu cel mai bun timp de 2:03 minute. Acesta este secondat de Lucian Radut si de Paul Andronic, ecartul dintre cei din top 3-ul etapei fiind unul extrem de strans.
Trofeul Sinaia Forever incheie actuala editie a CNVC Dunlop 2012, urmand ca pilotii din acest campionat sa se reintalneasca la Sinaia in decembrie, la Gala Campionilor FRAS.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe