Trofeul Sinaia Forever incheie cu succes CNVC Dunlop 2012

Trofeul Sinaia Forever incheie cu succes CNVC Dunlop 2012
Cea de a IV-a editie a Trofeului Sinaia Forever, in cadrul careia s-au desfasurat etapele a VII-a si a VIII-a din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2012, s-a incheiat odata cu campionatul de anul acesta, iar Trofeul Sinaia a fost castigat de Paul Andronic, la volanul unui Mitsubishi EVO.
Distribuie pe Facebook
Vlad Oprea, Primarul orasului Sinaia, a urcat de doua ori pe podium, castigand locul III la Automobile Diesel si la clasa H4, pe o Skoda Fabia RS TDI. In cele doua clasamente, podiumul a fost ocupat de Andrei Mitrasca - locul II si Bogdan Ungureanu pe locul I.
In etapa a VII-a au concurat 69 de piloti, iar in clasamentul Open locurile au fost ocupate astfel: locul I Paul Andronic, urmat de Horia Lucien si Lucian Radut. In etapa a VIII-a s-au intrecut 66 de piloti, iar pe primul loc s-a clasat Traian Negru, urmat de Daniel Onoriu si de Lucian Radut.
In ambele etape, domnul Calin Popescu Tariceanu a concurat si a castigat locul II, pilotand o masina istorica, Lancia Fulvia.
Primaria orasului Sinaia si Clubul Sportiv Carpati Sinaia le multumesc tuturor celor care s-au implicat in acest eveniment, respectiv fortelor de ordine si voluntarilor pentru siguranta traseului, pilotilor si mecanicilor din echipele tehnice pentru numeroasa participare, oficialilor FRAS pentru buna colaborare in desfasurarea celor doua etape si in special spectatorilor si locuitorilor de pe traseul de concurs.
De asemenea, le multumim si celor care ne-au fost alaturi, ca de fiecare data: Serviciul de Ambulanta Sinaia, Politia Sinaia, Politia Locala, SC Sinaia Forever, BIS Protect Group SRL, Detasamentul de Pompieri Sinaia, Detasamentul de Jandarmi Sinaia si hotelierilor care au oferit cazare.

Va asteptam la Sinaia, pe 15 decembrie, la Gala Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

--4ab4a1366125820e7f-550-0-1-95-1

Distribuie pe Facebook
mai multe