Trofeul Sinaia Forever- Titi Aur reuseste dubla

Trofeul Sinaia Forever- Titi Aur reuseste dubla
Titi Aur isi adjudeca si etapa a VI-a a Campionatului National de Viteza in Coasta la limita in fata lui Daniel Onoriu, reusind astfel un weekend perfect. Ono a realizat o urcare in forta in aceasta ultima mansa, dar in cele din urma a fost cu doar 1 zecime mai lent decat profesorul sau.
Distribuie pe Facebook
Titi a incercat depasirea pragului de 2 minute, dar a gresit un viraj si a obtinut un timp cu 3 secunde mai slab decat in prima mansa. Pe pozitia a treia s-a clasat Silviu Dumitrescu (Dallara), la mai putin de 1 secunda de Aur. Locul 4 la general si 3 la grupa H a fost obtinut de Paul Andronic (Mitsubishi Lancer Evo IX).

Grupa N a fost adjudecata fara probleme de Catalin Cismaru (Mitsubishi Lancer Evo IX), in fata lui Dan Grtofan (Subaru Impreza N12) si a lui Norris Magean (Subaru Impreza N11).

Lucian Boroianu (Mitsubishi Lancer Evo IX) a triumfat la grupa A, dupa un duel frumos cu Traian Negru (Mitsubishi Lancer Evo IX). Ultima treapta a podiumului i-a revenit lui Ciprian Ciobotaru (Mitsubishi Lancer Evo VI).

Trofeul Sinaia Forever a reprezentat o premiera in motorsportul autohton contemporan prin prisma traseului stradal pe care s-a desfasurat. Organizarea a fost una de exceptie, iar toti participantii au fost foarte incantati de aceasta idee inedita. Asteptam cu maxim interes si editia de anul viitor.

Videointerviuri: Titi Aur, Daniel Onoriu, Silviu Dumitrescu, Lucian Boroianu









Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 5 Iulie 2009