Valentin Cimpoeru nu se da batut

Valentin Cimpoeru nu se da batut
Odata cu etapele a VII-a si a VIII-a desfasurate in weekend-ul care a trecut la Sinaia, pe cel mai frumos traseu de coasta din Romania, am ajuns la jumatatea sezonului din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2010. "Morcov" se alinia vineri la startul Trofeului Sinaia Forever 2010 cu o noua masina Volkswagen Golf MK1 pregatita intens dupa incidentul de la Teliu, care l-a privat totodata pe Valentin si de participarea la cele doua etape de la Resita.
Distribuie pe Facebook
Vineri cu un timp de 2:25.759, Valentin s-a clasat pe pozitia a 6-a la clasa H3, obtinand astfel 6 puncte la clasa sa.
Ziua de sambata a insemnat o noua zi de munca la masina, problemele aparute la suspensia fata amenintand participarea la etapa ce urma sa aibe loc duminica, insa, dupa deplasarea facuta la Brasov problema a fost remediata.
Duminca, dupa o noapte in care a plouat torential, vremea parea a fi un obstacol in buna desfasurare a etapei cat si pentru prezenta spectatorilor pe frumosul traseu urban al orasului Sinaia, dar, pana la urma si vremea s-a recunoscut invinsa in fata organizarii exemplare a clubului Autosport Fair Play in colaborare cu Primaria Sinaia, mansele de concurs desfasurandu-se in conditii de traseu uscat, iar spectatorii prezenti in numar foarte mare si-au sustinut favoritii aflati la startul celei de-a VIII-a etape din CNVC Dunlop.
2:26.496 a fost timpul cronometrat pentru Valentin, timp care a insemnat locul 7 din cei 18 participanti la clasa H3, obtinand astfel 4 puncte la grupa.
"In primul rand ma bucur ca am reusit sa particip la ambele etape de la Sinaia. Sambata am avut ceva emotii din pricina suspensiei pe care a trebuit sa o repar si am fost foarte aproape sa nu termin masina la timp pentru verificarile tehnice. Vreau sa le multumesc prietenilor mei care m-au ajutat si au muncit alaturi de mine la masina astfel incat sa reusesc sa ma incadrez in timpul impus pentru verificarile tehnice. Au fost doua etape extraordinare, organizate exemplar asa cum ne-au obisnuit cei de la Sinaia . Nu am fortat deloc deoarece era prima participare cu noua masina, cateva probleme facandu-si deja aparitia dupa etapa de vineri la partea de suspensie si la cutia de viteze. Despre rezultat nu sunt prea multe de comentat, a fost o imbunatatire a timpului personal fata de anul trecut si un weekend in care mi-am propus sa ma obisnuiesc cu noul motor al masinii, care va mai suferi cateva modificari pana la urmatoarea etapa.
Vreau sa multumesc publicului prezent in numar foarte mare pe traseu pentru comportamentul exemplar si incurajarile pe intreg parcursul weekend-ului si ii astept cu drag si la urmatoarele etape de la Straja care vor avea loc pe 20 si 22 august." a declarat la final Valentin Cimpoeru.
Valentin Cimpoeru multumeste partenerului sau tehnic Biedy ServCom , partenerului media MotorsportNews.ro si mecanicilor fara de care participarea la etapa de duminica nu ar fi fost posibila.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 27 Iulie 2010