Weekend cu emotii pentru Cosmin Dragnea la Cupa Resita

Weekend cu emotii pentru Cosmin Dragnea la Cupa Resita
Caravana Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop a poposit in weekend-ul care abia s-a incheiat pe Valea Domanului in judetul Resita. Cosmin Dragnea si-a imbunatatit evolutia in cele doua etape, clasandu-se pe locul sase, respectiv cinci al Grupei N. Pilotul bucurestean a avut parte de emotii sporite duminica, atunci cand a avut parte de o mica iesire in decor pe ultima urcare de concurs.
Distribuie pe Facebook

Etapele a cincea si a sasea au avut loc vineri 29 iunie, respectiv duminica 1 iulie si s-au desfasurat la poalele muntelui Semenic pe un traseu cu o lungime de 4.82 kilometri. Cosmin Dragnea a reusit din nou sa obtina puncte importante in economia campionatului, dupa ce vineri s-a clasat pe pozitia a sasea in cadrul grupei N, iar duminica a mai urcat un loc, terminand etapa pe locul cinci din cadrul aceleasi grupe.

"La Resita am avut parte de o noua etapa frumoasa. A trebuit sa ma acomodez cu noua electronica a masinii si cu noile alegeri pe care le-am facut in privinta pneurilor. Vineri, in prima etapa a weekend-ului, am reusit sa scot un timp bun si sa reduc distanta dintre mine si celelalte masini din cadrul grupei N." erau impresiile lui Cosmin dupa etapa de vineri.

Sambata, protagonistii Campionatului National de Viteza in Coasta au avut la dispozitie o zi de pauza, urmand ca duminica combinezoanele si castile de protectie sa fie din nou tinuta de lucru a acestora. O mica iesire in decor i-a pus probleme lui Cosmin in a doua etapa a Cupei Resita, insa el a reusit sa se claseze la final pe locul cinci la grupa N.

"Din nefericire, duminica pe ultima urcare am iesit usor in decor si am pierdut timp pretios pentru a mai putea sa obtin un timp bun si astfel a trebuit sa ma multumesc cu timpul din prima mansa de concurs. Duminica chiar am remarcat prezenta numeroasa a spectatorilor pe proba si vreau sa le multumesc pentru sprijinul acordat, noua pilotilor, si sper sa-i incantam si pe viitor cu evolutiile noastre. Inca odata colegi din echipa m-au sprijinit si au avut rabdare cu mine, mai ales in momentele dupa mica iesire in decor." concluziona Cosmin Dragnea dupa un weekend pe Valea Domanului in care a urcat la finalul ambelor etape pe podiumul clasamentelui pe echipe cu AFS Rally Team.

Evolutiile pilotului bucurestean Cosmin Dragnea sunt sustinute in sezonul 2012 de KFC Romania, Andre`s Fast Service si Eurotractari.
Distribuie pe Facebook
mai multe