Alpine prezinta unitati noi pentru 2013

Alpine prezinta unitati noi pentru 2013
Alpine anunta cateva unitati noi de bord pentru oferta lui 2013. In luna Ianuarie au fost lansate trei produse noi, doua facand parte din gama entry level iar una, echipata si cu optiunea Bluetooth. Acestea sunt CDE 170R/RM/RR, CDE 171R/RM/RR. Terminatiile semnifica tipul de iluminare cu care vine fiecare aparat in parte, dupa cum urmeaza: R = Verde, RM = Portocaliu si RR = Rosu. Modelul echipat cu Bluetooth poarta indicativul CDE 173 BT.
Distribuie pe Facebook

Asa zisele unitati entry level vin totusi cu o lista de specificatii ce le claseaza, cel putin teoretic, intr-o gama mai rasarita de produse. Amplificator incorporat de 4 x 50W, intrari USB si AUX, conectivitate optimizata pentru noile telefoane Nokia, doua iesiri de pramplificare, trei preseturi de EQ, filtre HPF si LPF si desigur, posibilitatea de a reda mai toate formatele audio uzuale. Totul intr-un buget de entry level.

Modelul CDE 171 ofera si conectivitate iPod/iPhone prin intermediul conectorului USB de pe fata aparatului. De asemenea optiunea numita App Direct Mode permite redarea sunetului prin instalatia masinii in cazul in care se foloseste o aplicatie iPhone, de genul Youtube, Internet Radio Player, Spotify, etc. Merita mentionat ca aceasta unitate ofera control complet asupra unui iPhone, vine si cu functia Media Expander (specifica Alpine) si iluminare duala (rosu/verde). Streaming-ul prin Bluetooth va fi de asemenea o optiune apreciata.

Unitati Alpine

Unitati Alpine

Unitati Alpine

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 25 Ianuarie 2013