Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?

Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?
Pe Cosmin si Seat-ul sau ii stim de ani buni. Prima lui instalatie serioasa in aceasta masina a avut ca protagonist unul din cele mai mari subwoofere comercializate pe atunci, mai exact un Kicker SoloX 18. Un monstru patrat, inghesuit in portbagajul de Ibiza si "curentat" cu un monobloc Hifonics Colossus care avea la dispozitie peste 2.000 de wati de muzica. Acel sistem depasea 144 de decibeli iar pentru vremea aceea efectul wow! era garantat.
Distribuie pe Facebook

Dar sa revenim in prezent. Tot despre sunet auto vorbim si acum. Un alt nivel, la fel de multe asteptari. Pentru a doua oara, Seat-ul lui Cosmin a fost facut bucati mici si a primit o imbunatatire a tratamentului caroseriei realizat anterior. Mai mult antifonaj nu strica!

Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?


Partea de alimentare a fost tratata cu maxima seriozitate, astfel incat s-au utilizat 4 trasee de 0 AWG, trei acumulatori deep-cycle PowerCell 4000, un alternator "imprumutat" de la VW Touareg, de 180A, si distribuitoare custom pe bare de cupru. Totul protejat corespunzator cu sigurante fuzibile. Aproape de perfectiune!

Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?

Fetele de usi remodelate in fibra de sticla sunt singurele ramase momentan din vechiul montaj. Acestea adapostesc acum doua seturi de componente Digital Designs DDC 6.5, amplificate activ de un Digital Designs S4. In usile spate, doua seturi de coaxiale DD DDCX6.5, amplificate de un DD C4a. Iar pe partea de subwoofer, in ideea ca "mai putin e mai bine", un difuzor Digital Designs 9512 cu dustcap de carbon lucreaza cu monoblocul Digital Designs M3 pentru a produce 145 de decibeli intre 40 si 45 Hz, in ton cu muzica usilor.

Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?


Daca mai punem si interiorul tapitat integral in piele si vopseaua de exterior preluata direct din paletarul Harley Davidson, incepem sa desenam imaginea unei masini de zi cu zi in viziunea lui Cosmin. Consuma putin, se misca bine si, mai presus de toate, canta bine. Orice, oricand, oricat... si tare! Probabil intuiesti unde poti sa verifici toate astea... Desigur, la 4TuningDAYS 2010!

Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?

Sistem:
Scopul sistemului: - Daily Driver
Presiune sonora atinsa: - 145 db @ 40-45 Hz
Head Unit: - Kenwood DDX 7020
Difuzoare Fata: - 2 x Digital Designs DDC 6.5
Amplificator Fata: - 1 x Digital Designs S4
Difuzoare Spate: - 2 x Digital Designs DDCX 6.5
Amplificator Spate: - 1 x Digital Designs C4a
Subwoofer: - 1 x Digital Designs 9512
Amplificator Subwoofer: - 1 x Digital Designs M3
Acumulatori: - 3 x PowerCell 4000
Cablaje: - 4 x 0 AWG
Alternator: - 180A
Conectica: - AIV si distribuitoare alimentare custom pe bara de cupru
Interior: - Tapiserie integrala piele
Insonorizare: - Integrala, cu produse STP si Dietz

Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?



Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (20) Poze Cata muzica incape intr-un Seat Ibiza?
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 5 Martie 2010