Romania exporta decibeli... cu DDuba!

Romania exporta decibeli... cu DDuba!
Chiar daca nu mai are nevoie de nici o prezentare pentru pasionatii de Car Audio, DDuba o sa beneficieze de o prezentare pe larg la care se lucreaza deja.
Distribuie pe Facebook

Sunt sute de pagini de text si mii de poze care trebuiesc comprimate intr-un articol cuprinzator. Si mare. Fiindca la acest VW T4 s-a muncit mai mult decat pot unii sa povesteasca, cu sau fara sa stie despre ce e vorba. Rezultatul face, vorba unui prieten, toti banii. Iar urmatorul pas este exportul de decibeli.

DDuba va reprezenta Team DD Romania la una dintre cele mai mari etape dB Drag din Europa, organizata pe 15 Iunie la Viena. Si asta cu scopul deja declarat si anuntat de a provoca la nivel European cele mai bune masini in cel putin trei formate de concurs. Db Drag, Bass Race si dB Cup.

VW T4 DDuba

Anul trecut, sistemul din duba a masurat 161.4 decibeli la 41 Hz folosind douasprezece difuzoare Digital Designs 2515, doua amplificatoare Digital Designs M4a si cateva sute de kilograme de cabluri si baterii.

Anul acesta s-au facut upgrade-uri majore la partea de alimentare, cu acumulatori PowerCell PC 3000, iar partea de cabina a fost revizuita complet cu lux, piele si tehnologie de ultima ora. Fara nici o exagerare.

Amplificatoarele de anul trecut sunt inlocuite in acest an de un model mai mic, respectiv Digital Designs M4 (fara a). Cu doar doua bucati, DDuba sta milimetric sub 160 de decibeli.

VW T4 DDuba

Momentan. Fiindca mai multe baterii si alte amplificatoare sunt pe drum. Iar marele avantaj este ca proiectul Team DD Romania arata bine, da tare, canta si tare si bine si, mai important, face pe rotile proprii un drum de 2700 de kilometri in care spera sa adune o colectie frumoasa de cupe participand la 3 etape.

Am bifat Targu Mures, am bifat Arad, urmeaza Viena in weekend. Va tinem la curent cu noutati!

VW T4 DDuba

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze VW T4 DDuba
mai multe