Romania face performanta in Car Audio!

Romania face performanta in Car Audio!
Titlul nu este deloc exagerat, iar ca sa dovedim acest lucru atasam dovezi, traduse in diplome si cupe oficiale. Vorbim din nou de Car Audio si de competiiile de SPL, unde masinile se masoara in decibeli "putere".
Distribuie pe Facebook

Concurenta incepe sa fie serioasa in tara, dar la vecini, in Ungaria, acest sport are deja vechime. A trecut ceva timp de cand masini din Romania s-au intors de acolo cu locul 1 obtinut in competiii, iar competitorii din Ungaria isi aduc si acum aminte de o Skoda Octavia facuta la Cluj, care a atins limita celor 152 de decibeli cu doua difuzoare de 10" si un amplificator de 3 Kw, sau de un VW Golf II de la Oradea care trecea de 150 db fara probleme cu un singur 12".

A venit si randul celor din MNC SPL Team sa aduca acasa doua premii, si unul chiar greu de obtinut. Szasz Adrian (Event Record la CNCA @ KOE - Cluj-Napoca) si colegul sau Vanyovszki Robert (Oradea) au participat la Debrecen (Deviltuning) la o etapa DB Cup (in cadrul organizatiei internationale dB Drag Racing) si nu au batut drumul degeaba.

Szasz Adrian & Peugeot 307 SW - 154.4 db



Robert a participat cu un Opel Astra (la care inca lucreaza) si s-a incadrat la clasa pana in 3Kw (Climber A), obtinand un frumos loc 2 cu 149.8 db (150.8 db pentru primul clasat). Adrian a luat locul 1 la clasa Open (puteri peste 5 Kw) cu 154,4 db in fata campionului local, neinvins de ceva vreme, care a obtinut 154.1 db (cu un sistem sensibil mai puternic).

Vanyovszki Robert & Opel Astra - 149.8 db



In concluzie, cu munca sustinuta si sacrificii se face performanta! Promitem sa va tinem la curent cu orice noutate de acest gen. Pana data viitoare, felicitari maxime pentru aceasta realizare!


Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Car-Audio DATA PUBLICĂRII: 4 Iunie 2010