Surpriza de la CES 2014: Un Lamborghini Veneno Roadster cu modificari de 50.000 dolari

Surpriza de la CES 2014: Un Lamborghini Veneno Roadster cu modificari de 50.000 dolari
  • Vizitatorii CES 2014 au putut admira la fata locului primul Lamborghini Reventon Roadster din SUA
  • Principala atractie a supercarului italian a fost reprezentata de sistemul audio din dotare
  • Instalatia in cauza numara nu mai putin de zece difuzoare, poarta semnatura Monster Audio si costa 50.000 $
Distribuie pe Facebook

Primul Lamborghini Veneno Roadster livrat in Statele Unite ale Americii a putut fi admirat zilele acestea, pe viu, in cadrul evenimentului CES 2014, extremul supercar italian jucand rolul de atractie principala a standului Monster Audio.

Prezentat la sfarsitul lunii octombrie a anului trecut, noul Lamborghini Veneno Roadster si-a croit instant drum catre inimile devoratorilor de supercaruri, automobilul italian impresionand atat prin aspectul sau de-a dreptul infiorator, ce ne duce cu gandul la un hibrid rezultat din combinarea unui avion de vanatoare cu cea a unui prototip ce alearga in Cursa de 24 de Ore de la Le Mans, cat si prin performantele sale extreme, precum o acceleratie de la 0 la 100 km/h in 2.9 secunde, respectiv o viteza maxima de 355 kilometri pe ora.

Lamborghini Veneno Roadster by Monster Audio

Totusi, spre deosebire de modelul Aventador LP700-4, care se afla la baza, noul Lamborghini Veneno Roadster are doua mari dezavantaje: pe langa faptul ca duce lipsa unui plafon, automobilul italian nu se poate lauda nici cu... un sistem audio. Drept urmare, in cazul in care sunetul propulsorului V12 de 6.5 litri si 750 cai putere ascuns sub capota nu te satisface pe deplin, atunci ar trebui sa stai deoparte de impresionantul supercar al companiei din Sant'Agata Bolognese. Totusi, se pare ca ar mai fi inca o varianta...

Lamborghini Veneno Roadster by Monster Audio

Desfasurat zilele acestea in Las Vegas, cel mai mare targ de tehnologie din lume si-a intampinat vizitatorii cu o surpriza de mari proportii: un Lamborghini Veneno Roadster inzestrat cu o instalatie audio de inalta fidelitate, semnata Monster Audio si accesorizata cu nu mai putin de zece difuzoare capabile sa livreze pana la 750 Watt. Sistemul cu pricina poate fi contrat fie prin intermediul monitorului tactil pozitionat intre cele doua parasolare, fie cu ajutorul unor comenzi amplasate la nivelul consolei centrale si, deloc surprinzator, a fost montat impreuna cu inginerii din Sant'Agata Bolognese.

Lamborghini Veneno Roadster by Monster Audio

Pretul acestei "lucrari"? Undeva in jurul a 50.000 de dolari , cu tot cu "materiale" include. Pe scurt, o nimica toata daca este sa tinem cont de faptul ca un Lamborghini Veneno Roadster pleaca de la 3.9 milioane de euro... Acum ramane urmatoarea intrebare: tu ti-ai monta un sistem audio pe un astfel de automobil?

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Lamborghini Veneno Roadster by Monster Audio
mai multe