12C Can-Am Edition: Cum are de gand McLaren sa socheze la Pebble Beach

12C Can-Am Edition: Cum are de gand McLaren sa socheze la Pebble Beach
Este probabil cea mai incitanta versiune a recent-lansatului McLaren MP4-12C. Se bucura de aproximativ 630 cai putere si nu depaseste 1.200 kilograme in greutate. Se remarca prin detalii estetice extreme si ii plac la nebunie cursele cu motor. Este noul McLaren 12C Can-Am Edition Concept si are doua mari dezavantaje: 1. nu este de vanzare; 2. nu poate circula pe drumurile publice.
Distribuie pe Facebook
Asteptata cu sufletul la gura de intreaga adunare a devoratorilor de automobile (cu adevarat) exotice, editia de acest an a legendarului Pebble Beach Concours d'Elegance isi va deschide portile in numai trei zile, pe data de 19 a lunii. Lista cu debuturi si prezente se anunta ca intotdeauna una de temut, in varful acesteia urmand a-si face aparitia si britanicii de la McLaren cu al lor concept 12C Can-Am Edition.

McLaren 12C Can-Am Edition Concept

Pentru a scurta insa povestea si a ajunge cat mai repede la prezentarea foto a celei mai noi creatii nascute in Regat, trebuie mentionat ca modelul McLaren 12C Can-Am Edition nu are nici un fel de legatura cu lumea reala, automobilul cu pricina fiind doar un studiu de design al constructorului britanic. Un studiu de design bazat pe modelul de curse MP4-12 GT3, finisat in combinatia de culori traditionala a celor de la McLaren, compusa din portocaliu si negru satin, capabil sa se remarce inca de la prima aparitie.

McLaren 12C Can-Am Edition Concept

De asemenea, tot capabil sa se remarce inca de la prima aparitie se anunta si noul kit aerodinamic proaspat aparut in peisaj, ce se compune din elemente dintre cele mai extreme, ce promit o crestere a fortei de apasare cu pana la 30 de procente - comparativ cu versiunea standard. Lista cu specificatii tehnice nu se opreste insa aici, ci continua cu cei 630 cai putere pusi la dispozitie de propulsorul V8 twin-turbo prezent la datorie, respectiv cele 1.200 de kilograme ce-i confera conceptului britanic o agilitate exemplara.

McLaren 12C Can-Am Edition Concept

Precizam si sistemul de franare ultra-performant dezvoltat de specialistii de la Akebono, peste care cei de la McLaren au 'aruncat' un set de jante forjate incaltate cu slick-uri Pirelli, respectiv interiorul 'usurat' de toate dotarile inutile, iar noul 12C Can-Am Edition Concept pare gata de actiune. De un fel de actiune statica.

McLaren 12C Can-Am Edition Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze McLaren 12C Can-Am Edition Concept
mai multe