A fost lansata masina Kalashnikov: sub capota se afla o motorizare cu 300 CP!

A fost lansata masina Kalashnikov: sub capota se afla o motorizare cu 300 CP!
  • Kalashnikov a surprins intreaga lume cu un concept auto
  • Prototipul Kalashnikov ofera o herghelie electrica de 300 CP
  • Sprintul de la 0 la 100 km/h dureaza doar sase secunde
Distribuie pe Facebook

Sfarsitul lunii august vine cu o surpriza majora pentru admiratorii companiei Kalashnikov: producatorul celebrului AK-47 a prezentat zilele acestea conceptul unei masini cu 300 de cai putere sub capota!

Exceptand obisnuitele noutati in materie de armament, Kalashnikov a mai prezentat cu ocazia evenimentului Army 2018 din Kubinka si o...

... masina cu propulsie complet electrica. Este vorba despre conceptul CV-1, sub capota careia se regaseste o motorizare cu 300 de cai putere.

Potrivit datelor publicate de producatorul celebrului AK-47, acceleratia de la 0 la 100 de kilometri pe ora se realizeaza astfel in doar sase secunde.

O bateria cu capacitatea de 90 kWh promite o autonomie de pana la 350 de kilometri pentru neobisnuitul concept al companiei Kalashnikov.

Din punct de vedere estetic, prototipul CV-1 imprumuta designul... vechiului IZH-21252 Kombi, automobil lansat pe piata la inceputul anilor '70, in 1973.

Anumite elemente de la exterior au fost insa restilizate pentru ca masina electrica a celebrului producator de AK-47 sa inspire o aroma de secolul XXI.

Contrastul dintre albastrul caroseriei in cinci portiere si jantele din aliaj de culoare alb creeaza la randul lui o senzatie de noutate si prospetime.

In ceea ce priveste o posibila versiune de productie a acestui model, Kalashnikov nu a oferit pentru moment niciun fel de astfel de informatie.

Kalashnikov CV-1

Kalashnikov CV-1

Kalashnikov CV-1

Kalashnikov CV-1

Kalashnikov CV-1

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (9) Poze Kalashnikov CV-1
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 24 August 2018