Acum e doar un concept, insa curand il va putea cumpara oricine. Iata cum arata noul SEAT Ateca X-Perience

Acum e doar un concept, insa curand il va putea cumpara oricine. Iata cum arata noul SEAT Ateca X-Perience
  • SEAT anunta noul Ateca X-Perience
  • Conceptul spaniol debuteaza oficial la Paris
  • El ofera tractiune 4x4 si garda crescuta
Distribuie pe Facebook

SEAT aduce la Salonul Auto de la Paris ce ia startul peste aproximativ o saptamana si jumatate versiunea X-Perience a noului Ateca, ale carei atractii principale includ o garda la sol crescuta si un set de anvelope numai bune pentru off-road.

Editia din acest an a evenimentului Mondial de l'Automobile se apropie cu pasi repezi, micile si marile companii din industria constructoare de masini incepand sa dezvaluie, una cate una, dintre premierele pregatite pentrul show-ul desfasurat la Paris intre 1 si 16 octombrie.

Printre actorii principali ai zilei de astazi se numara si spaniolii de la SEAT, producatorul auto din Peninsula Iberica publicand in urma cu doar cateva momente primele informatii si fotografii oficiale ale noului Ateca X-Perience.

Aflat momentan la stadiul de concept car, modelul in cauza iese in evidenta printr-un design robust, caracterizat la exterior de spoilere fata si spate restilizate, plus o garda la sol generoasa si un set de jante pe 18 inch cu anvelope numai bune (inclusiv) pentru off-road.

SEAT Ateca X-Perience

Conform spaniolilor de la SEAT, noul Ateca X-Perience mai dispune si de o vopsea pentru caroserie rezistenta la zgarieturi, in timp ce interiorul propune atat un sistem de infotainment cu ecran de opt inch, cat si incarcare wireless.

In ceea ce priveste departamentul tehnic, conceptul producatorul auto din Peninsula Iberica pentru editia din acest an a evenimentului Mondial de l'Automobile anunta un turbodiesel de doi litri si 190 de cai putere, cuplat la o transmisie cu sapte rapoarte si dublu ambreiaj.

Tinand cont de scopul pentru care a fost creat, faptul ca noul SEAT Ateca X-Perience se bucura si de un sistem de tractiune integrala 4Drive cu diferential electronic XDS... ei bine, nu ar trebui sa surprinda pe absolut nimic.

Nici aceasta situatie, dar nici faptul ca exista o mare posibilitate ca modelul in cauza sa aiba parte si de o versiune de serie. Cand va ajunge ea in showroom-urile marcii spaniole si la care dintre detaliile anterior mentionate va renunta, ramane acum de vazut.

SEAT Ateca X-Perience

SEAT Ateca X-Perience

SEAT Ateca X-Perience

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze SEAT Ateca X-Perience
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 22 Septembrie 2016