Americanii au taiat plafonul noii SUPRA. Cum va arata la final sportiva nipona

Americanii au taiat plafonul noii SUPRA. Cum va arata la final sportiva nipona
  • Concept pentru SEMA
  • Configuratie targa
Distribuie pe Facebook

Divizia Toyota din Statele Unite ale Americii pregateste o Supra speciala pentru show-ul SEMA. Numele sau este Supra Sport Top si vine intr-o configuratie targa, deci cu plafon detasabil.

SEMA este locul unde producatorii de automobile si companiile de tuning vin sa-si expuna cele mai nebunatice idei. Pentru urmatoarea editie, Toyota pregateste ceva special prin intermediul diviziei din Statele Unite ale Americii.

Numele conceptului este Supra Sport Top si, pe scurt, este o Supra targa, deci cu plafon detasabil. Echipa a inceput deja sa lucreze la prototip, primul pas fiind chiar taiatul plafonului. Operatiune pe care o poti urmari si tu in clipul video de mai jos.

Tot mai jos, in al doilea clip, poti sa vezi cam cum va arata acest proiect la final. Din cate se pare, pe langa niste jante negre, un splitter frontal supradimensionat si un difuzor de aer proeminent, conceptul va primi si o aripa spate asemanatoare cu cea de pe Supra Mk4.

Pentru fanii modelului japonez care asteapta o versiune decapotabila, inginerul sef care s-a ocupat de dezvoltarea noii Supra a recunoscut anul trecut ca este posibila lansarea unei astfel de variante. Acesta a spus chiar ca este luata in calcul o versiune targa - ca si cea de fata - si nu una cu plafon de tip soft top asa cum are Z4, geamanul sportivei nipone.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 9 Decembrie 2020