Aparitie surpriza la inceput de primavara: noua masina de la SEAT este complet electrica, are autonomie de 420 de kilometri

Aparitie surpriza la inceput de primavara: noua masina de la SEAT este complet electrica, are autonomie de 420 de kilometri
  • SEAT publica primele imagini si detalii ale noului el-Born
  • Conceptul in cauza ofera un motor electric de 204 CP
  • Modelul cu pricina promite o autonomie de pana la 420 km
Distribuie pe Facebook

SEAT va prezenta in cadrul Salonului Auto de la Geneva de saptamana viitoare noul el-Born, conceptul care anunta primul model complet electric din istoria companiei.

Editia din acest an a celebrului Geneva International Motor Show se apropie cu pasi repezi, un motiv numai bun pentru ca marii producatori de masini sa renunte la mister si sa anunte intr-un final surprizele evenimentului programat sa se desfasoare in perioada 7 - 17 martie.

Una dintre primele companii care aplica aceasta strategie este SEAT, oficialii constructorului de automobile regasit astazi in portofoliul Grupului Volkswagen incingand atmosfera cu un concept car complet electric - ce urmeaza sa ajunga in showroomuri chiar in cursul lui 2020.

Botezata el-Born, respectiva creatie gazduieste in compartimentul motor o unitate de aproximativ 204 cai putere care, impreuna cu bateria de 62 kWh, promite asigure atat o acceleratie de la 0 la 100 km/h in numai 7.5 secunde, cat si o autonomie totala de pana la 420 de kilometri.

O alta veste buna cu privire la conceptul care anunta debutul iminent al primului SEAT complet electric din istorie are legatura cu timpul de incarcare: doar 47 de minute pentru atingerea unui procentaj de 80% - in cazul statiilor rapide, dezvaluie comunicatul producatorului de masini.

In ceea ce priveste partea estetica, oficialii constructorului de automobile regasit astazi in portofoliul Grupului Volkswagen afirma ca noul el-Born a fost proiectat cu un maximum de eficienta aerodinamica in minte, de unde si diferenta majora de stil fata de produsele din gama ICE.

De cealalta parte a portierelor, interiorul a fost proiectat pentru a oferi cat mai mult spatiu pasagerilor, dar si bagajelor acestora, un alt element luat in calcul de designeri reprezentandu-l ergonomia - de unde si inlocuirea tuturor comenzilor fizice de pe consola cu un display tactil.

SEAT el-Born Concept

SEAT el-Born Concept

SEAT el-Born Concept

SEAT el-Born Concept

SEAT el-Born Concept

SEAT el-Born Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze SEAT el-Born Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 1 Martie 2019