Arata FA-BU-LOS! Francezii vor da lovitura cu masina asta. Cand se lanseaza pe piata

  • Peugeot a publicat primele imagini si detalii ale conceptului Instinct
  • Modelul in cauza prezinta un design fabulos si tehnologii de ultima ora
  • Sub capota a fost montata o motorizare hibrid, cu 300 de cai putere
Distribuie pe Facebook

Peugeot va prezenta cu ocazia Salonului Auto de la Geneva de luna viitoare unul dintre cele mai spectaculoase modele ale ultimului deceniu.

Cu o hergelie care aduna 800 de cai sub capota, ultimul Ferrari pus in miscare de un V12 aspirat natural se anunta bijuteria coroanei Geneva International Motor Show 2017.

Situatia s-a schimbat insa radical intre timp, vinovati pentru aceasta situatie facandu-se francezii de la Peugeot si al lor concept extrem de spectaculos, insotit de apelativul Instinct.

Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

Dezvelit oficial in urma cu numai cateva momente, respectivul model iese in evidenta printr-o silueta de invidiat, caracteristica unui shooting brake livrat la pachet alaturi de cinci portiere.

Lista surprizelor pregatite de noul Peugeot Instinct Concept nu se sfarseste insa odata cu prezentarea design-ului exterior, vestile bune continuand in spatele usilor cu deschidere opusa.

Intr-o alta ordine de idei, respectivul automobil francez propune un interior hi-tech, din care lipsesc butoanele fizice - acestea fiind inlocuite cu ecrane tactile si comenzi vocale, bineinteles.

Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

Apoi avem un set de patru scaune individuale cu diferite moduri de reglare electrica, inclusiv la nivel de tetiere, plus o consola centrala care se intinde din fata pana in spatele masinii.

Unul dintre cele mai spectaculoase modele ale ultimului deceniu, noul Peugeot Instinct Concept nu se lasa mai prejos nici atunci cand vine vorba despre sistemele de asistenta inglobate la bord.

Pe scurt, respectivul automobil francez dispune de absolut toata tehnologia necesara - chiar si camere montate in interiorul farurilor cu LED, care scaneaza drumul, pentru a se conduce de unul singur.

Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

O alta functie intriganta o reprezinta numita Internet of Things, care lucreaza alaturi de Samsung Artik Cloud pentru a 'citi' telefonul sau ceasul soferului si a descoperi una-alta despre preferintele acestuia.

Noul Peugeot Instinct Concept va ajusta apoi de unul sigur anumite setari pe baza preferintelor celui aflat la volan, precum modul de rulare, lumina ambientala sau, de ce nu, instalatia audio.

La final, asa cum ii sta bine unui model cu design futurist si inteligenta artificiala, respectivul automobil francez promite sa aiba grija de mediul inconjurator, multumita sistemului hibrid de 300 CP ascuns sub capota.

Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

Peugeot Instinct Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze Peugeot Instinct Concept
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 27 Februarie 2017