ASA trebuie sa arate noul Touareg! Imagini spectaculoase cu Volkswagen T-Prime GTE

ASA trebuie sa arate noul Touareg! Imagini spectaculoase cu Volkswagen T-Prime GTE
  • Noul Volkswagen T-Prime GTE a debutat oficial in cadrul Salonului Auto de la Beijing
  • Conceptul german propune un exterior lung de peste cinci metri, plus un interior cu patru locuri
  • Sub capota regasim un sistem de propulsie hibrid cu 375 de cai putere si 700 de Newton Metri
Distribuie pe Facebook

Dezvaluit in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Beijing din primavara acestui an, noul Volkswagen T-Prime GTE anticipeaza cel mai probabil urmatoarea generatie a modelului Touareg. Nu este insa exclusa nici posibilitatea lansarii unui SUV de clasa superioara, tinand cont ca modelul in cauza are o lungime de peste cinci litri.

Cert este ca, dupa cum precizam si anterior, spectaculosul concept car gazduieste in compartimentul motor un sistem de propulsie hibrid, care ofera 375 de cai putere de pe urma unui benzinar turbo de doi litri si a unui motor electric.

Adaugam in meniu si o transmisie automata cu opt rapoarte, respectiv un sistem inteligent de tractiune integrala, iar primii 100 kilometri pe ora vin dupa numai sase secunde. In ceea ce priveste viteza maxima, 224 km/h este valoarea din dreptul acestui subiect.

Mult mai interesant se dovedeste a fi totusi consumul mediu de carburant, noul Volkswagen T-Prime GTE promitand sa parcurga clasica distanta de 100 de kilometri cu aproximativ 2.7 litri de benzina.

Distribuie pe Facebook
mai multe