Asta este Volkswagen-ul pe care toata lumea l-ar vrea, dar numai americanii il vor primi

Asta este Volkswagen-ul pe care toata lumea l-ar vrea, dar numai americanii il vor primi
  • Volkswagen lanseaza conceptul Passat GT la Salonul Auto de la Los Angeles
  • Aceasta a fost realizat de centrul de inginerie din America de Nord
  • Conceptul include peste 20 de schimbari de design comparativ cu Passat-ul clasic
Distribuie pe Facebook

Volkswagen vine la Salonul Auto de la Los Angeles cu cel mai recent concept, botezat Passat GT. Acesta vine cu peste 20 de schimbari de design comparativ cu Passat-ul clasic si are sanse mari sa intre in productie.

Odata cu scandalul Dieselgate, imaginea Volkswagen in Statele Unite a avut foarte mult de suferit, iar acum nemtii ar face orice pentru a indrepta acest lucru. Mai intai au lansat SUV-ul Atlas, construit special pentru piata americana, iar acum vin la Salonul Auto de la Los Angeles cu un nou concept, dezvoltat special pentru Statele Unite.

Volkswagen Passat GT concept

Design-ul noului Passat GT a suferit 20 de schimbari comparativ cu versiunea clasica, si a fost realizat de centrul de inginerie din America de Nord al Volkswagen, pe baza feedback-ului primit de la dealeri si clienti.

Volkswagen Passat GT concept

La exterior, acesta vine cu o suspensie mai joasa, o grila modificata cu linii rosii, plafon negru, blocuri optice LED usor modificate si un sistem de evacuare cu iesire dubla. Interiorul este caracterizat de panoul de bord imbracat in fibra de carbon si de scaunele sport cu o combinatie de negru si gri.

Volkswagen Passat GT concept

Pentru a fi un GT veritabil, conceptul nemtilor de la Volkswagen este propulsat de un motor V6 de 3.6 litri, capabil de 280 de cai putere, disponibil impreuna cu o transmisie automata DSG cu 6 trepte.

Volkswagen Passat GT concept

Seful de inginerie al Volkswagen America de Nord, Matthias Erb, a declarat ca "Avem libertatea si responsabilitatea de a imagina viitorul masinilor nord-americane aici, in Statele Unite, prin combinarea resurselor de inginerie din jurul lumii cu perspectiva noastra unica si echiparea noastra locala."

Volkswagen Passat GT concept

Asa cum spuneam la inceput, conceptul Passat GT este asteptat sa debuteze in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles, si mai mult de atat, constructorul german de automobile sustine ca are potentialul de a intra in productie de serie.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (5) Poze Volkswagen Passat GT concept
mai multe