Aston Martin DB10 - masina viitoare a lui James Bond

Aston Martin DB10 - masina viitoare a lui James Bond
  • Masina va fi realizata special pentru film
  • Filmul debuteaza pe 6 noiembrie 2015
  • Va fi realizata si o serie limitata pentru public
Distribuie pe Facebook

Urmatorul film din seria James Bond - Agentul 007 o sa aiba un musafir surpriza. Pana acum, in diverse filme cu 007 au aparut mai multe modele de Aston Martin, insa ceea automobilul cu care va alerga agentul secret in 2015, le intrece pe toate.

De-a lungul vremii, filmele cu James Bond inspirate din cartile lui Ian Fleming au avut parte de o sumedenie de automobile cu care alergau atat personajul principal, cat si raufacatorii. Insa fara indoiala, cele mai populare masini erau cele ale producatorului britanic Aston Martin. Se pare ca anul viitor o sa avem parte de un nou film James Bond care se va numi Spectre. Iar pentru acesta, englezii au realizat o masina speciala.

E vorba de un Aston Martin DB10, o masina gandita special pentru acest film. Daca pana acum, James Bond alerga cu un model de serie DBS, iata ca acum va avea propria masina. Nu se cunosc detalii tehnice despre noul bolid numit DB10, insa este clar ca va fi realizat intr-un numar foarte redus. Cel mai probabil, aproximativ 20 de exemplare: 10 pentru folosirea in film si 10 pentru vanzarea catre clientii cei mai speciali ai producatorului din Gaydon.

Forma noului model este insa una destul de cunoscuta: un Coupe GT elegant care se pare ca anunta designul viitor al modelelor Aston Martin. La designul masinii inginerii englezi au lucrat cot la cot cu cei de la EON Productions, studiourile responsabile pentru filmele din seria Bond, asa ca este posibil sa vedem o masina multifunctionala, care poate fi condusa prin smartphone si poate bombarda un cartier intreg.

Pe langa numarul incert de masini produse special pentru filmare, Aston Martin va scoate si o editie limitata de numai 10 exemplare care se vor vinde in cadru restrans. Nu trebuie sa ne mire daca aceste 10 masini se vor vinde la preturi uriase, asa cum s-a intamplat si cu ONE-77. Pana atunci insa, ne ramane doar sa asteptam aproape un an, cand, pe 6 noiembrie 2015, se va lansa filmul Spectre in cinematografe.

Distribuie pe Facebook
mai multe