Au ajuns mai devreme pe net, asa ca BMW vrea stergerea lor de urgenta. Acestea sunt primele poze oficiale cu noul X7!

Au ajuns mai devreme pe net, asa ca BMW vrea stergerea lor de urgenta. Acestea sunt primele poze oficiale cu noul X7!
  • Primele imagini oficiale ale noului BMW X7 au ajuns pe internet
  • Fotografiile in cauza surprind atat exteriorul, cat si interiorul
  • Conceptul bavarez va debuta public la Salonul de la Frankfurt
Distribuie pe Facebook

Primele fotografii oficiale ale noului BMW X7 au scapat pe internet in cursul acestei dimineti, cu numai o saptamana inaintea lansarii publice din cadrul Salonului Auto desfasurat la Frankfurt in perioada 14 - 24 septembrie.

Chiar daca va debuta in mod public peste o singura saptamana, internetul nu mai are rabdare si ne ofera inca de astazi primele fotografii oficiale ale noului BMW X7.

Aflat momentan in stadiu de concept car, respectivul model prefigureaza cel mai mare si, totodata, primul SUV cu sapte locuri din gama producatorului bavarez.

Nu exista inca niciun fel de informatie oficiala potrivit motorizarii ascunse sub capota, insa cel mai probabil noul BMW X7 foloseste un sistem de propulsie hibrid.

BMW X7 - Primele poze

BMW X7 - Primele poze

Odata ce va intra in productia de serie, conceptul care anunta primul SUV cu sapte locuri din gama marcii bavareze va adopta inclusiv unitati diesel si pe benzina.

In ceea ce priveste pachetul estetic, ei bine... noul X7 are un design care a reusit sa starneasca deja numeroase controverse printre fanii de pe internet ai BMW.

De vina pentru aceasta situatie este in mare masura grila frontala ce insoteste conceptul care anunta primul SUV cu sapte locuri din gama marcii bavareze.

Fantele de aer verticale sau blocurile optice 'subtiate' au reusit si ele sa atraga in mod negativ atentia celor care au descoperit primele imagini ale noului BMW X7.

BMW X7 - Primele poze

La interior, conceptul care anunta primul SUV cu sapte locuri din gama companiei bavareze a mers la sigur, cu un panou de bord inspirat de actuala Serie 7.

Primele fotografii oficiale ale noului BMW X7 surprind doua display-uri supradimensionate, dintre care unul pozitionat in spatele volanului cu trei spite.

Spre deosebire de acesta, care gazduieste turometrul si vitezometrul, ecranul secundar lucreaza alaturi de sistemul iDrive pentru afisarea comenzilor vitale.

Mai multe detalii despre conceptul care anunta primul SUV cu sapte locuri din gama marcii bavareze vin saptamana viitoare, de la Frankfurt, alaturi de poze reale.

BMW X7 - Primele poze

BMW X7 - Primele poze

BMW X7 - Primele poze

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze BMW X7 - Primele poze
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 7 Septembrie 2017