Audi Prologue revine intr-o noua formula, cu pilot automat si 677 CP

Audi Prologue revine intr-o noua formula, cu pilot automat si 677 CP
  • Audi prezinta la CES 2015 noul Prologue Piloted Driving Concept
  • Fisa cu specificatii tehnice include un tren de rulare hibrid, cu 677 CP
  • Prototipul dispune de toata tehnologia necesare pentru a se conduce de unul singur
Distribuie pe Facebook

Iti mai aduci aminte de Audi-ul Prologue, lansat cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din noiembrie 2014? Ei bine, spectaculosul concept car revine intr-o noua formula, pregatita special pentru evenimentul CES 2015.

Pus fata in fata cu modelul original, noul Audi Prologue Piloted Driving Concept se distinge prin nuanta mai inchisa a caroseriei, in timp ce jantele din aliaj se bucura acum de un design in cinci spite.

Liniile, formele si proportiile caroseriei au scapat complet neatinse, acelasi lucru fiind valabil si atunci cand vine vorba despre aspectul interior. Asta daca sarim peste portiunile initiale de piele maronile, care au fost inlocuite cu unele finisate in negru.

Audi Prologue Piloted Driving ConceptAudi Prologue Piloted Driving Concept

Audi Prologue Piloted Driving Concept

Pe scurt, noul Audi Prologue Piloted Driving Concept nu aduce nici un fel de modificare majora comparativ cu modelul original. Afirmatia este insa valabila numai atunci cand vine vorba despre departamentul vizual.

Nu de alta dar, pe plan tehnic, propulsorului V8 bi-turbo de patru litri i s-a alaturat un motor electric, valorile maxime crescand astfel cu aproximativ 72 CP si 200 Nm, pana la un total de 677 cai putere si 950 Newton-Metri.

Drept urmare, acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza acum in numai 3.5 secunde (minus 0.2 secunde), noul Audi Prologue Piloted Driving Concept aducand o imbunatatire si la nivelul emisiilor de dioxid de carbon (minus 14 grame per kilometru).

Intr-un final, dupa cum o sugereaza si denumirea sa, impresionantul prototip german se mai poate lauda si cu toate dotarile tehnologice necesare pentru a se conduce de unul singur, facand astfel deliciul tuturor vizitatorilor CES 2015.

Noul Audi Prologue Piloted Driving Concept nu este insa singurul automobil cu astfel de capabilitati, evenimentul ce se desfasoara in Las Vegas, in perioada 6 - 9 ianuarie, gazduind si premiera mondiala a Mercedes-ul F 015 Luxury in Motion - un model ce-si propune sa prefigureze limuzina anului 2030.

Audi Prologue Piloted Driving Concept

Audi Prologue Piloted Driving Concept

Audi Prologue Piloted Driving Concept

Satul de atatea fotografii? Iata si o scurta animatie a noului Audi Prologue Piloted Driving Concept.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (17) Poze Audi Prologue Piloted Driving Concept
mai multe