Mercedes F 015 Luxury in Motion sau Cum arata limuzina de lux a anului 2030

Mercedes F 015 Luxury in Motion sau Cum arata limuzina de lux a anului 2030
  • Mercedes-Benz prezinta la CES 2015 noul F 015 Luxury in Motion
  • Conceptul german prefigureaza limuzina de lux a anului 2030
  • Propulsia este asigurata de un sistem hibrid hidrogen-electric
Distribuie pe Facebook

Limuzinele de lux se vor schimba radical in urmatorii 15 ani, calatoriile la bordul acestui tip de automobile urmand a deveni adevarate experiente multimedia. Noul Mercedes F 015 Luxury in Motion reprezinta dovada "vie" a acestei afirmatii.

Sofatul se pregateste sa intre in istorie, viitorul fiindu-i rezervat condusului autonom. Dar daca inca mai ai vreun fel de dubiu cu privire la veridicitatea acestei afirmatii, atunci de invitam sa descoperi, in detaliu si ansamblu, noul F 015 Luxury in Motion semnat Mercedes-Benz.

Prezentat in premiera mondiala cu ocazia evenimentului CES, ce se desfasoare zilele acestea in Las Vegas, interesantul concept car pregatit de compania germana isi propune sa anticipeze limuzina de lux a anului 2030, de unde si proportiile ciudate ale caroseriei.

Daca vorbim totusi despre elementele vizuale ce pun in valoare exteriorul, atunci blocurile optice active - capabile sa-si modifice atat forma, cat si culoarea pentru a interactiona cu lumea de "afara", reprezinta de departe punctul principal de atractie.

Mercedes F 015 Luxury in Motion

Mercedes F 015 Luxury in Motion

Nici acestea si nici macar dimensiunile atipice: 5.220 mm lungime, 2.018 mm latime, 1.524 mm inaltime si 3.610 mm ampatament, nu pot concura totusi interiorul la capitolul spectaculozitate, noul Mercedes F 015 Luxury in Motion promitand sa transforme calatoriile in adevarate experiente multimedia.

Tocmai de aceea, interesantul concept car pregatit de compania germana pentru editia din acest an a evenimentului CES gazduieste la nivelul cockpitului nu mai putin de sase monitoare de dimensiuni generoase, impartite intre panoul de bord si fetele usilor.

In plus, pentru ca meniul sa fie complet, cele patru scaune individuale pot fi rotite in orice parte, permitand inclusiv un contact direct intre ocupantii locurilor fata si spate. Strict referitor la design, combinatia de piele alba, lemn masiv si insertii metalice face toti banii din lume.

Acum, venind vorba despre departamentul tehnice, nu putem spune decat ca noul F 015 Luxury in Motion semnat Mercedes-Benz nu dezamageste nici din acest punct de vedere, printre materialele folosite la construirea acestui prototip numarandu-se inclusiv aluminiul si fibra de carbon.

Cat despre propulsie, aceasta este asigurata de un sistem hibrid hidrogen-electric, capabil sa ofere o autonomie de pana la 1.100 de kilometri. Si asta fara a face compromisuri la nivel de performanta: prima suta de km/h vine in 6.7 secunde, in timp ce viteza maxima este de 200 km/h.

Mercedes F 015 Luxury in Motion

Mercedes F 015 Luxury in Motion

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (68) Poze Mercedes F 015 Luxury in Motion
mai multe