Bentley dezvaluie noul Hybrid Concept, primul hibrid din istoria marcii

Bentley dezvaluie noul Hybrid Concept, primul hibrid din istoria marcii
  • Bentley prezinta la Beijing noul Hybrid Concept
  • Prototipul are la baza limuzina Mulsanne
  • Tehnologia va fi adoptata de viitorul SUV din Crewe
Distribuie pe Facebook

Bentley continua seria noutatilor absolute si anunta primul hibrid din istoria sa de noua decenii si jumatate.

Aflat momentan la stadiul de prototip, automobilul cu propulsie alternativa din Crewe va debuta in premiera mondiala peste numai zece zile, atunci cand editia din acest an a Salonului Auto de la Beijing isi va deschide larg portile pentru presa de specialitate din intreaga lume.

Bentley Hybrid Concept

Drept urmare, majoritatea informatiilor cu privire la noul Bentley Hybrid Concept au fost pastrate pentru acel moment, oficialii constructorului britanic limitandu-se la a anunta ca trenul de propulsie prezent in cazul de fata ofera un plus de putere de circa 25%. Asta in timp ce emisiile de dioxid de carbon vor scadea cu pana la 70 de procente, situatie ce se datoreaza in special modului complet electric capabil sa reziste pentru cel putin 50 de kilometri.

In plus, avand la baza limuzina Mulsanne, primul automobilul cu propulsie alternativa din Crewe se bucura de tot luxul din lume, cockpitul noului Bentley Hybrid Concept punand la dispozitia oaspetilor sai numeroase insertii de piele, ornamente din lemn si cusaturi realizate in forma de carouri.

Bentley Hybrid Concept

Bentley Hybrid ConceptBentley Hybrid Concept

In ceea ce priveste aspectul exterior, spre deosebire de majoritatea companiilor de automobile care isi accesorizeaza modelele cu multiple detalii finisate in verde, noul Bentley Hybrid Concept iese in evidenta prin numeroase detalii finisate in cupru, ce dau o savoare cu totul si cu tot speciala blocurilor optice frontale, grilei radiatorului, jantelor din aliaj pe 21 inci, dar si bandourilor regasite atat la nivelul profilului lateral, cat si la nivelul partii posterioare.

Nu stim inca daca noul Bentley Hybrid Concept va primi si o versiune de productie, insa putem precizam, in schimb, ca propulsia sa alternativa va echipa primul SUV din istoria de noua decenii si jumatate, care va sosi pe piata in cursul anului 2016.

Bentley Hybrid Concept

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (13) Poze Bentley Hybrid Concept
mai multe