Bentley prezinta la Los Angeles noul Grand Convertible Concept

Bentley prezinta la Los Angeles noul Grand Convertible Concept
  • Bentley prezinta la Salonul de la Los Angeles noul Grand Convertible
  • Conceptul anticipeaza o versiune decapotabila a limuzinei Mulsanne
  • Propulsia este asigurata de o unitate V8 twin-turbo de 6.75 litri si 537 CP
Distribuie pe Facebook

Bentley nu renunta la ideea lansarii unui Mulsanne decapotabil, concept car-ul Grand Convertible reprezentand urmatorul pas facut de producatorul britanic de automobile in acest sens.

Temperaturile au coborat vertiginos in ultima perioada de timp, multe dintre tarile de pe glob fiind chiar luate cu asalt de fulgii de nea si / sau bataile puternice de vant. Asta nu inseamna insa neaparat ca jucatorii din industria constructoare de masini a redus puterea motoarelor, Salonul Auto de la Los Angeles ce ia startul inainte de sfarsitul acestei saptamani fiind un bun exemplu al faptului ca venirea iernii nu este chiar sinonima cu disparitia modelelor decapotabile.

Bentley Grand Convertible

O dovada concreta in acest sens o reprezinta noul Bentley Grand Convertible, un concept car ce ne ofera informatii pretioase despre modul in care va arata viitoare versiune cu plafon retractabil a limuzinei Mulsanne. Asta in cazul in care se va materializa intr-un final, dupa mai mult de doi ani de asteptare.

Indiferent insa de cum se va prezenta deznodamantul final, precizam ca exemplarul ce va fi expus in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles se bucura de toate ingredientele necesare pentru a merita intreaga ta atentie, contrastului dintre albastrul caroseriei si argintul ce finiseaza atat capota motorului, cat si stalpii parbrizului sau jantele cu design in cinci spite revenindu-i de departe rolul de atractie principala. Alaturi de combinatia interioara de negru si bej, bineinteles.

Pe plan tehnic, noul Bentley Grand Convertible Concept nu aduce nici un fel de surpriza majora, viitorii clienti urmand a descoperi in compartimentul motor o unitate V8 twin-turbo cu capacitate cilindrica de 6.75 litri, ce promite sa livreze un total de 537 cai putere si 1.100 Newton-Metri. Din pacate, performantele exacte nu au fost publicate pentru moment, insa este de asteptat ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in mai putin de cinci secunde.

Bentley Grand Convertible

Bentley Grand ConvertibleBentley Grand ConvertibleBentley Grand Convertible

Bentley Grand Convertible

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (7) Poze Bentley Grand Convertible
mai multe