BMW 328 Hommage - Amor si arta pentru o legenda clasica

BMW 328 Hommage - Amor si arta pentru o legenda clasica
Dezvaluit pe taramuri magice, in apropiere de Lake Como, noul BMW 328 Hommage nu reprezinta doar un alt concept futuristic, gata sa ne uimeasca cu tehnologia sa. Cea mai noua creatie a constructorului bavarez este mult mai profunda, ingloband in al sau trup atent sculptat amorul si arta in cele mai pure forme pe care le-ai gustat vreodata.
Distribuie pe Facebook
Inzestrat cu linii aerodinamice si tehnologii inovative in lupta cu kilogramele in plus, legendarul BMW 328 reprezinta una dintre cele mai pasionale creatii ale anilor '30, respectiv unul dintre marii clasici ai istoriei auto. Desi au trecut aproximativ 75 de ani de la debutul acestei minunate opere de arta, doza de pasiune nu a disparut, iar lupta pentru mentinerea unei greutati cat mai scazute nu a incetat. Singurele modificari aparute datorita scurgerii timpului sunt reprezentate de prezenta unor noi forme si linii de design. In plus, zilele in care magneziul si aluminiul erau materialele preferate ale acestor artizani ai lumii auto par sa fi ajuns la capat de drum, aniversarul BMW 328 Hommage avand un corp sculptat cu grija, in mare parte, din fibra de carbon - un factor ce duce la o greutate de doar 780 kilograme.

BMW 328 Hommage - Amor si arta pentru un clasic legendar

Desi conceptul constructorului bavarez se remarca printr-un design futuristic, atingerile clasice care sa ne aduca aminte de legendarul performer din Munchen nu puteau lipsi. Drept urmare, noul BMW 328 Hommage se bucura de prezenta unei grile frontale pozitionata vertical, a unor faruri rotunde si, nu in ultimul rand, de prezenta unor accente de piele pozitionate atat la nivelul capotei motorului, cat si a aripilor fata. Cockpit-ul spartan si indreptat catre sofer pare a fi un alt detaliu cu care ne vom mai intalni in viitor, in timp ce pasagerii acestui concept fara-de-usi sunt tinuti in interior multumita unor centuri in patru puncte. Intr-un final, pielea maronie si accentele de aluminiu definitiveaza un exclusivism aparte, atentia la detalii fiind mai mult decat impresionanta.

BMW 328 Hommage - Amor si arta pentru un clasic legendar

Finalul pare a fi momentul potrivit pentru a arunca o privire si asupra a ceea ce se ascunde sub acea capota dramatic stilizata, insa bavarezii de la BMW par sa nu fie de acord cu acest lucru. Asadar, singurul detaliu disponibil cu privire la propulsia conceptului 328 Hommage face referire la un motor in sase cilindri, cu o capacitate de trei litri.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (42) Poze BMW 328 Hommage
mai multe