BMW ar putea lansa in urmatorii ani X2 si X7

BMW ar putea lansa in urmatorii ani X2 si X7
  • X2 poate fi lansat in 2017 si in varianta coupe
  • X7 se vrea a fi un rival pentru Mercedes-Benz GL
  • BMW nu a confirmat nimic oficial
Distribuie pe Facebook

Zvonurile care circula online in comunitatile straine ale posesorilor de BMW din care fac parte si cei care lucreaza in departamentele de design sau in uzina spun ca vom putea vedea in urmatorii ani inca doua SUV-uri in gama BMW: X2 si X7.

Chiar daca exista pe net mai multe fotografii realizate virtual cu aceste doua modele, BMW nu a confirmat planurile pentru dezvoltarea celor doua serii noi de SUV. Viitorul X2 isi doreste a fi de fapt un BMW X1 cu o linie a plafonului mai sportiva, asa cum este X6 pentru X5 sau X4 pentru X3. Insa noutatea este ca am putea vedea primul SAC, adica Sports Activity Coupe in 3 portiere. Masina se pare ca va fi disponibila doar in varianta xDrive si planurile neconfirmate de a o lansa pe piata se vor concretiza cu lansarea in 2017. X2 2017 se va vinde, daca se va fabrica, si in 5 portiere.

Pe langa un SUV de mici dimensiuni bazat pe noul BMW Seria 2 Active Tourer, mai sunt zvonuri si pentru un SUV aflat la polul opus. Adica un X7 de dimensiuni mari, care sa rivalizeze cu Audi Q7 si Mercedes-Benz GL. Noul X7, conform dezbaterilor de pe forumurile straine dedicate marcii bavareze se va lansa in 2015 si va fi disponibil cu 7 locuri, propulsie hibrida si chiar intr-o varianta ce va purta semnatura Motorsport. Acest model din urma pare mai fezabil sa fie produs in serie, din moment ce clientela BMW nu are in prezent o varianta mai mare decat X5. Si daca Mercedes a simtit nevoia sa faca ceva si mai mare decat clasa ML, de ca nu ar face-o si BMW?

Dupa cum si-a facut strategia marca in a dezvolta diverse caroserii si modele pentru a ocupa orice nisa de segment, nu este exclus sa vedem aceste modele lansate in perioada urmatoare. Zvonurile vorbeau si de o noua generatie de Seria 8. Aceasta insa s-a materializat in masina sportiva i8 care este deja in productie si se vinde la un pret de 124.000 de Euro in Germania.

bmw x7

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 21 Martie 2014