BMW pick-up camioneta: cum ti s-ar parea ideea unui Bimmer utilitar?

BMW pick-up camioneta: cum ti s-ar parea ideea unui Bimmer utilitar?
  • Momentan, masina este la stadiu virtual
  • Mercedes X Class se lanseaza anul acesta
Distribuie pe Facebook

Nici nu s-a racit bine matrita de la Mercedes-Benz X Class, noul pick-up cu stea in frunte, ca au si inceput cateva simulari virtuale de BMW autoutilitar. Adica un rival pentru ceea ce Mercedes urmeaza sa vanda.

In trecut au mai existat cateva modele de BMW pick-up. Dar nu de serie, ci modificate din diverse generatii de Seria 3, doar pentru amorul artei. Si aratau al naibii de bine! Ba chiar au fost cativa carosieri care au transformat SUV-ul X5 intr-o caroserie pick-up, insa, pana acum, producatorul nu s-a gandit sa realizeze asa ceva in propria uzina. Din simplul motiv ca o marca premium inseamna... premium. Si o caroserie utilitara nu prea se pupa cu acest concept.

BMW Pick-Up

Chiar daca cei de la Mercedes au lasat mandria la o parte si lucreaza la X Class, BMW inca nu a anuntat nimic oficial. Dar asta nu ii impiedica pe cativa cunoscuti artisti virtuali sa realizeze cateva simulari cu un viitor rival pentru Mercedesul cu bena. Un nume potrivit ar putea fi BMW Seria 0 sau Seria 10, iar ca aspect, daca ar arata precum aceste schite, am fi tare bucurosi.

Trebuie sa venim insa cu picioarele pe pamant. Nu credem ca vom vedea curand un BMW utilitar. Desi, clienti s-ar gasi fara indoiala, mai ales daca la un moment dat s-ar vinde si cu o motorizare semnata de divizia Motorsport. Cateva mii de arabi dornici de alergaturi pe dunele de nisip sigur l-ar cumpara. La fel si milionarii cu domenii uriase, care acum merg cu un banal Range Rover. Nu le-ar strica o utilitara in care sa transporte si balegarul sau mancarea pentru cai...

BMW Pick-Up

BMW Pick-Up

BMW Pick-Up

BMW Pick-Up

BMW Pick-Up

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze BMW Pick-Up
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 22 Februarie 2017