BMW pregateste un SUV ceva mai mare, numit X7?

BMW pregateste un SUV ceva mai mare, numit X7?
Vestile bune circula intotdeauna mai greu decat cele rele. Dar chiar si asa, a ajuns la urechile noastre o barfa noua, conform careia BMW are de gand sa scoata pe piata un rival pentru Mercedes GL, un "mastodont" de teren pentru cei carora nu le mai incape fundul in X5. Se pare ca acesta se va numi X7 si incepe sa ia contur...
Distribuie pe Facebook

Toti producatorii de masini mizeaza pe piata din China. Nici BMW nu se lasa mai prejos si incepe sa produca extreme: scutere electrice la un pol, SUV-uri uriase la celalalt pol. Se pare ca BMW are de gand sa fabrice un model special pentru piata din China - BMW X7, un SUV mai mare decat X5, care sa rivalizeze in gabarit cu Mercedes GL, cel mai mare produs scos pe usile fabricilor Benz.

Desi BMW produce un seria 7 special pentru China, se pare ca acest model nu e de ajuns. Or fi chinezii mici si multi, dar vor masini cat mai mari si mai luxoase. Si au si banii pentru asta! Se pare ca fabrica germana vrea sa asigure oferta pentru cererea de pe piata chineza si, cu putin noroc de revenire financiara, si pentru cea americana.

Asa ca unul din proiectele propuse la intalnirea managerilor BMW din Seoul a fost sa lanseze un SUV de dimensiuni mari, care initial era pentru piata americana. Insa se pare ca nemtii doresc sa parieze pe piata chineza mai degraba decat pe cea americana, asa ca vor face acest model pentru Asia.

Asa cum ne-am obisnuit in ultima vreme, toti producatorii mari fac modele si editii speciale pentru piata chineza. China este printre putinele tari care au o crestere economica semnificativa, in contrast cu aceasta criza economica la nivel mondial. Asa ca producatorii auto se duc acolo unde sunt banii. Nu va trece mult timp si Dacia va face probabil acelasi pas, catre pietele in care cererea creste. Dar, cel mai sigur, cu un model mai mare si mai luxos decat ceea ce ofera momentan gama Dacia.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Concept Car DATA PUBLICĂRII: 10 Noiembrie 2010