BMW pune paie pe foc cu i Vision Dynamics. Cum arata masina bavareza cu propulsie 100% electrica

BMW pune paie pe foc cu i Vision Dynamics. Cum arata masina bavareza cu propulsie 100% electrica
  • BMW prezinta la Frankfurt noul i Vision Dynamics
  • Conceptul bavarez dispune de propulsie 100% electrica
  • Autonomoa totala este de aproximativ 600 kilometri
Distribuie pe Facebook

BMW continua seria lansarilor controversate. Compania bavareza a prezentat in urma cu numai cateva momente i Vision Dynamics, un concept care anticipeaza o viitoare masina electrica.

X7 iPerformance, conceptul care anunta primul SUV bavarez cu trei randuri de scaune si sapte locuri, nu este singura lansare controversata pregatita de compania BMW pentru editia din acest a Salonului Auto de la Frankfurt.

Din aceeasi categorie mai face parte si proaspat anuntatul i Vision Dynamics care, la randul sau, va debuta in premiera mondiala cu ocazia evenimentului programat sa isi deschide portile pentru publicul larg in data de 14 a lunii septembrie.

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics

Insotit de o grila frontala greu de digerat - in special din pricina dimensiunilor mult prea generoase, noul concept marca BMW anticipeaza un viitor model cu propulsie 100% electrica, potrivit informatiilor aparute in presa de specialitate.

Pentru moment nu exista niciun fel de data cu privire la numarul motoarelor sau cel al cailor putere prezenti la datorie, oficialii companiei bavareze preferand sa se limiteze la a preciza ca ecuatia 0 - 100 km/h este rezolvata in <4 secunde.

Viteza maxima a noului i Vision Dynamics depaseste 200 km/h, se mai arata in cadrul comunicatului de presa publicat de BMW in cursul zilei de astazi, in timp ce autonomia totala este de aproximativ 600 km, potrivit aceleiasi surse.

O versiune de productie a acestui concept cu propulsie 100% electrica va fi pozitionata in gama deasupra modelului i3, insa sub sportiva i8; lansarea ar putea avea loc inainte de sfarsitul actualei decade, sub denumirea comerciala i5.

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics

BMW i Vision Dynamics

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (15) Poze BMW i Vision Dynamics
mai multe