BMW Vision Future Luxury, conceptul care anticipeaza noua Serie 7

BMW Vision Future Luxury, conceptul care anticipeaza noua Serie 7
  • Vision Future Luxury se bazeaza pe Gran Lusso V12 Coupe realizat de Pininfarina
  • Materiale precum fibra de carbon, pielea si lemnul sunt prezente
  • Stopurile noi sunt cu tehnologie LED organic, adica OLED
Distribuie pe Facebook

BMW a prezentat la Beijing, in cadrul Salonului Auto International, un concept care prezinta viitoare Serie 7. Autoturismul se numeste Vision Luxury se este posibil sa fie un raspuns la anuntul facut de Mercedes-Benz care ne-a asigurat ca de la anul clientii cei mai pretentiosi vor putea cumpara un S Class Maybach.

In cadrul Salonului Auto de la Beijing, in standul BMW a aparut un concept. Acesta se numeste Vision Future Luxury si prefigureaza viitoarea Serie 7. Sau, cel mai precis, anticipeaza o varianta exclusivista de lux, care va fi mult mai scumpa decat un BMW Seria 7 clasic. Aceasta masina este raspunsul celor de la Mercedes care au spus ca vor lansa o limuzina speciala pentru cei mai pretentiosi clienti ce va purta din nou numele de Maybach, dar va fi bazata pe S Class, varianta lunga.

BMW Vision Future Luxury Concept nu s-a lansat degeaba pe piata din China. Aici marca germana are si o fabrica, dar totodata este si piata principala de desfacere, alaturi de Statele Unite. Pesemne ca un BMW care va avea un pret de pornire de peste 200.000 de Euro isi va gasi clientela in China, acolo unde vanzarile auto sunt in continua crestere.

BMW Vision Luxury

Noul concept BMW este bazat pe conceptul realizat de Pininfarina numit Gran Lusso V12, dezvaluit anul trecut, dar cu mici modificari in partea din spate si o noua grila uriasa tipic BMW. La exterior, forma generala este de Seria 7, cu jante uriase din aliaj usor, faruri evident cu laser si stopuri cu leduri organice numita tehnologie OLED, portierele sunt de tip "suicide" ca la Mazda RX-8, iar culoarea exterioara ne duce cu gandul la modelele actuale ale marcii germane.

Cele mai multe noutati sunt la interior. Asa cum se intampla cu orice concept, la fel cum s-a intamplat si cu cel mai nou concept Vision Discovery de la Land Rover, inginerii au "inghesuit" in aceasta masina tot ce au reusit sa faca mai bun in domeniul auto. Mai exact, tehnologie de ultima ora in domeniul conectivitatii si al materialelor folosite. In timp ce pasagerii se vor bucura de spatiu urias si confort oferit de piele naturala, fibra de carbon si esente rare de lemn, acestia vor putea naviga online cu ajutorul mai multor ecrane si tablete legate intre ele.

"Ne folosim de automobilele noastre concept pentru a arata publicului unde ne putem indrepta in viitor, dar si ca sa ne dam noua motivare si inspiratie" a spus Karim Habib, directorul diviziei de design BMW.

BMW Vision Luxury

BMW Vision Luxury

BMW Vision LuxuryBMW Vision Luxury

BMW Vision Luxury

BMW Vision Luxury

BMW Vision LuxuryBMW Vision LuxuryBMW Vision LuxuryBMW Vision Luxury

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (63) Poze BMW Vision Luxury
mai multe